May 24, 2024

Tragedie fără margini chiar în noaptea de Înviere! Ștefan Velea, un tânăr român în vârstă de 20 de ani, a murit într-un accident cumplit de mașină. Autoturismul a a lovit balustrada unui pod și s-a prăbușit în gol aproximativ zece metri într-o prăpastie. Catastrofa s-a produs în Italia, acolo unde băiatul locuia. 

În noaptea de sâmbătă spre duminică, Ștefan s-a stins din viață într-un mod tulburător. Tânărul petrecuse seara de Paște alături de câțiva prieteni și se întorcea spre casă, el fiind rezident în oraşul Ascoli din regiunea italiană Marche. Din nefericire, nu a mai ajuns la destinație. În timp ce se deplasa pe drumul provincial din Lisciano, la granița dintre Marche și Abruzzo, s-a produs accidentul tragic.

Citește și: SFÂRȘIT TRAGIC PENTRU UN ȘOFER ÎN ZIUA DE PAȘTE! A IGNORAT CULOARE ROȘIE A SEMAFORULUI ȘI A FOST SPULBERAT DE TREN

Ștefan a murit în noaptea de Înviere

Mașina în care se afla Ștefan, un Opel Corsa, a lovit balustrada unui pod și s-a prăbușit în gol aproximativ zece metri într-o prăpastie. Momentan, nu se știe motivul pentru care tânărul de 20 de ani a pierdut controlul autoturismului.

În acest caz, există o anchetă în desfășurare. Carabinierii iau în calcul mai multe variante și nu exclud posibilitatea ca asfaltul să fi fost ud. De asemenea, poate fi vorba și de un atac de panică pe care tânărul să îl fi făcut la volan, potrivit Corriere Adriatico.

Vehiculul a dispărut de pe șosea, așa că nimeni nu a observat accidentul. Abia duminică dimineața, în data de 5 mai, părinții băiatului au început să se alarmeze. Atunci când au văzut că Ștefan nu a ajuns acasă, mai mulți membri ai familiei sale au început să îl caute.

În jurul orei 10, unchiul tânărului a observat balustrada distrusă a podului, iar când s-a uitat mai de-aproape a descoperit mașina aflată în prăpastie. Familia a anunțat autoritățile și au început operațiunile de salvare, coordonate de pompieri.

Misiunea echipajelor de salvare nu a fost deloc ușoară pentru că mașina a ajuns în albia râului, la doar câțiva metri de localitatea Gabbiano. Abia în după-amiaza zilei de Paște, pompierii au reușit să extragă trupul din epavă.

Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de salvatori, nu s-a mai putut face nimic pentru tânărul român. Ștefan nu a mai avut nicio șansă de supraviețuire. Mașina s-a rostogolit zeci de metri, plafonul fiind complet distrus.

Citește și: POVESTEA SFÂȘITOARE DE VIAȚĂ CARE APĂSA PE UMERII UNEI TINERE MAME. ÎNSĂRCINATĂ ÎN 17 SĂPTĂMÂNI, SOPHIE A AVUT PARTE DE COȘMARUL VIEȚII

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *