May 20, 2024

Ce meserie poate avea Simona Halep? Cu toate că de-a lungul anilor a ales să pună tenisul pe primul loc, decizie care a implicat sacrificiul școlii, eforturile sale nu au fost în zadar. Iată cum ar putea profita jucătoarea de tenis de o diplomă universitară!

La fel ca mulți alți sportivi de talie mondială, Halep și-a dedicat toată atenția sportului preferat, tenisul, sacrificând în mod inevitabil priorități legate de educație. De la vârsta de 14 ani a început să concureze în competițiile ITF. În timpul clasei a XII-a, a fost nevoită să susțină examenul de Bacalaureat în sesiunea de toamnă, spre deosebire de ceilalți elevi din clasa ei, pentru a putea participa la un turneu de tenis în Asia. Cu toate acestea, a reușit să obțină o notă de peste 8 (media generală) la Bacalaureat.

Simona Halep a urmat cursurile Facultății de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității Ovidius din Constanța, absolvind în anul 2014. Cu diplomă obținută, sportiva ar putea urma o carieră în domeniul educației ca profesoară de Educație Fizică și Sport.

„Mi-ați amintit de episodul Bacalaureat, si făceam parte din comisia de supraveghere a desfășurării examenului. La efectuarea prezenței singura persoană care lipsea era Simona Halep. Am întrebat de ce lipsește și am primit răspunsul: Joacă tenis, este la un turneu, parcă în Asia.

Eu, sigur m-am întrebat: ce copil ratează BAC-ul pentru un concurs? Acum am aflat răspunsul adevărat. Si nu pot spune decât: Bravo, Simona Halep! Toate eforturile tale nu au fost zadarnice!”, a declarat fostul diriginte al Simonei Halep.

Citește și: SIMONA HALEP ŞI-A REFĂCUT VIAŢA DUPĂ TONI IURUC! ARE UN NOU IUBIT ŞI DOVADA A VENIT CHIAR DE PAŞTE. FOTO

Simona Halep va juca la Paris după o absență de 2 ani

După o absență de doi ani, Simona Halep se întoarce la Paris, Franța. Sportiva în vârstă de 32 de ani urmează să participe la prestigiosul turneu de tenis Trophee Clarins, programat în perioada 13-19 mai. Această competiție va avea loc pe zgură, suprafața ei preferată de tenis, marcând revenirea pe acest teren după ultima apariție la Roland Garros în anul 2022.

Cu determinare și pregătire intensă, Simona este gata să revină în circuitul profesionist. A primit un wild card pentru a participa la Trophee Clarins, un turneu de tenis de nivel WTA 125. Meciurile vor fi transmise la televizor, oferind fanilor oportunitatea să urmărească întoarcerea româncei pe terenul de tenis.

Citește și: SIMONA HALEP A VORBIT DESPRE ȘOCUL TRĂIT CÂND A FOST TESTATĂ POZITIV LA US OPEN: ”A FOST UN DEZASTRU”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *