May 24, 2024

Brigitte Pastramă a renunțat la viața din România și s-a mutat în Emiratele Arabe Unite! Vedeta de televiziune împreună cu fiica ei s-au stabilit în Dubai, acolo unde Sara învață la o școală de lux. Soția lui Florin Pastramă scoate din buzunar bani frumoși pentru ca fata ei să urmeze studiile la cele mai bune instituții. Adolescenta s-a obișnuit în țara străină, iar performanțele au început să vină una după alta de când a renunțat la traiul de la noi. Ce sumă colosală plătește fosta soție a lui Ilie Năstase pentru ca Sara să învețe la o școală de prestigiu?

Brigitte Pastramă s-a stabilit în Dubai, dar mai face „naveta” în România, unde are diverse afaceri împreună cu soțul ei. Vedeta TV și-a cumpărat o locuință în Emirate, unde a pornit totul de la zero. A luat-o și pe fiica ei, Sara, pe care a înscris-o la o școală de top de acolo.

Adolescenta a renunțat la viața din România și la sistemul de învățământ de aici în favoarea instituțiilor din Dubai. Aceasta urmează o școală prestigioasă, pentru care mama ei plătește o avere. Nu oricine își permită să scoată o sumă colosală pentru studiile copilului, înscris la o școală de lux în străinătate.

CITEȘTE ȘI: BRIGITTE PASTRAMĂ A VRUT SĂ SE SINUCIDĂ ÎN ÎNCHISOARE. CELE DOUĂ CUVINTE PE CARE LE-A AUZIT ȘI AU SALVAT-O

Câți bani plătește Brigitte Pastramă pentru școala fiicei ei, Sara

Bruneta face tot posibilul pentru ca fetei ei să nu-i lipsească nimic și să primească cea mai bună educație. Sara se bucură de performanțe la școala unde studiază în Dubai, pentru care Brigitte Pastramă plătește 12.000 de euro pe an.

Vedeta susține că este fix aceeași sumă pe care o plătea și-n România, ba poate chiar mai mică. Soția lui Florin Pastramă este foarte mulțumită de felul în care a evoluat Sara și se bucură că tânăra are parte de rezultate bune la învățătură.

„Sara se descurcă foarte bine aici la școală, are deja două diplome de performanță, iar acum se află în perioada examenelor. Sper să le treacă cu bine! Este în clasa a 10-a, la una dintre cele mai bune școli din Dubai, este cotată cea mai bună. Școala aici este 12.000 de euro pe an. Este aceeași sumă pe care o plăteam în România, în București. Depinde de școală… British-ul este 20.000 de euro în București. Nu știu cât este Cambridge-ul. Aici mai plătesc, în afară de cei 12.000 de euro, autobuzul pentru întoarcerea de la școală, că de dus o duc eu la școală”, a declarat Brigitte Pastramă pentru Playtech.

CITEȘTE ȘI: BRIGITTE SFĂT, LA UN PAS DE DIVORȚ! CE A PUTUT SĂ-I FACĂ FLORIN PASTRAMĂ: ”CEL MAI URÂT!”

Vedeta a lăudat mult sistemul de învățământ din Dubai, dar și condițiile pe care școlile de acolo le oferă copiilor.

„Au cantină la școală, dar de cele mai multe ori, îi dăm noi pachețel la școală, pentru că de multe ori nu prinde și nici nu prea îi place foarte mult mâncarea de acolo. Are doar anumite feluri de mâncare pe care le mănâncă, este pretențioasă la mâncare.

De Paște, de exemplu, Sara nu a mâncat foarte mult, ține dietă. Nu vrea să mânânce, să se îngrașe. Gândește-te că este înaltă și are 50 și ceva de kilograme. Este adolescentă, o înțeleg…”, a mai spus Brigitte Pastramă, pentru sursa citată mai sus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *