December 1, 2023

Catrinel Menghia este în culmea fericirii! Actrița este însărcinată pentru a doua oară. Românca a dat vestea cea mare prin intermediul unui pictorial inedit realizat de o revistă celebră din Italia, țară în care vedeta este stabilită.

Catrinel Menghia (38 de ani) și Massimiliano di Lodovico (45 de ani) trăiesc o poveste de dragoste superbă de mai bine de 10 ani. În luna februarie a anului 2019, cei doi au devenit pentru prima dată părinți, atunci când actrița a adus-o pe lume pe fetița ei, Caroline Leon Di Lodovico.

După nașterea micuței, vedeta a mărturisit că este mamă protectoare și iubitoare. Mai mult, ea a transmis că va încerca să fie cât mai prezentă în viața copilului său, chiar dacă are un program încărcat. Românca a reușit să se împartă între viața profesională și cea personală, iar acum iată că familia ei se va mări cu un membru.

Pictorial inedit cu burtica de graviduță la vedere

Catrinel Menghia a anunțat că va deveni din nou mămică, publicând în mediul online coperta celebrei reviste din Italia Donna Moderna. Românca a fost protagonista unui pictorial inedit, în care apare cu burtica de graviduță la vedere. Mai mult decât atât, postarea a fost însoțită și de un mesaj special.

„Miile mele vieți + una. Îi mulțumesc revistei pentru că a sintetizat o întreagă existență în acest titlu”, a scris vedeta pe Instagram.

Reacțiile internauților nu au întârziat să apară. Imaginea a adunat multe aprecieri și comentarii cu urări pentru proaspăta mămică.

„Felicitări, mama!”, „Ce frumos, felicitări!”, „Ce bucurie, felicitări întregii familiei!”, „Mă bucur pentru tine, să fiți binecuvântați!”, au fost câteva dintre comentariile internauților la postarea lui Catrinel Menghia.

Actrița are un ajutor de nădejde, pe iubitul ei. Catrinel a mărturisit, în trecut, că Massimiliano este cel mai bun tătic. Într-adevăr, românca a dezvăluit că și fetița lor a fost liniștită și nu le-a creat probleme.

Catrinel Menghia, pictorial inedit pe coperta unei reviste celebre
Catrinel Menghia, pictorial inedit pe coperta unei reviste celebre

Cum a reușit iubitul să o cucerească

Catrinel Menghia a fost căsătorită timp de șapte ani cu fotbalistul Massimo Brambati, însă cei doi au divorțat în anul 2011. Românca a povestit la un moment dat că relația ar fi putut dura pentru totdeauna, însă fostul soț a greșit față de ea. Tot răul a fost spre bine pentru că actrița l-a întâlnit apoi pe Massimiliano di Lodovico, alături de care a construit o adevărată poveste de dragoste ce durează de aproape 10 ani.

Producătorului de film nu i-a fost ușor să o cucerească pe vedetă. L-a „costat” multe buchete de flori până să îi atragă atenția. Însă, privind acum relația celor doi, pare că eforturile lui au meritat.

”Lucram la filmul cu care am fost la Veneția, „La città ideale“, cu Luigi Lo Cascio. A venit la filmări, cu un pretext, prin intermediul agentei mele. Era curios să mă cunoască, auzise de o actriță din România. S-a prezentat, după care a fost puțin „stalker-ul“ (n.r. – urmăritorul) meu pentru șase – șapte luni. Tot primeam flori peste tot pe unde mergeam și nu știam că el era în spatele a tot ce se întâmpla. După aceea am aflat și cam asta e povestea. A funcționat „stalk-ereala.”, spunea Catrinel Menghia pentru Adevărul.

Nu doar că a funcționat, dar a ieșit și o poveste frumoasă de dragoste, iar actrița este însărcinată pentru a doua oară cu iubitul ei, Massimiliano di Lodovico.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *