July 22, 2024

Dinu Maxer nu a stat prea mult pe gânduri și atunci când a simțit că relația cu Magdalena Chihaia este una serioasă, a decis să o prezinte și copiilor săi. Acum, după doar câteva luni de relație, artistul a dezvăluit și care este relația iubitei sale cu micuții, dar și ce face fetița lui atunci când partenera intră în casă.

Cântărețul este în al nouălea cer de când a cunoscut-o pe noua iubită. Deși, inițial, nu au primit prea multe șanse, iar unii oameni credeau că gândul îi zboară tot la fosta soție, Deea, iată că acum relația cu Magdalena pare să fie una serioasă. Convins de iubirea dintre el și noua parteneră, a pășit la nivelul următor și i-a făcut femeii cunoștință cu fiul și fiica lui. Iar alegerea pare să fi fost una bună, dacă analizăm modul în care Dinu Maxer descrie relația copiilor cu iubita lui.

Citește și: SACRIFICIUL URIAȘ FĂCUT DE NOUA IUBITĂ A LUI DINU MAXER! MAGDA A RENUNȚAT LA O VIAȚĂ DE LUX PENTRU ARTIST! “TREBUIA SĂ MĂ ÎNTORC ÎN DUBAI ȘI SĂ…”

Dinu Maxer, detalii despre relația copii –  iubită

Artistul nu s-a ferit niciodată să vorbească despre viața lui personală. Acesta a împărtășit cu publicul detalii atât despre momentele grele, cât și despre clipele pline de fericire. Dinu Maxer pare că a renăscut de când este cu Magdalena. Are zâmbetul pe buze și se declară un bărbat fericit. Iar „cireașa de pe tort” este faptul că iubita lui de înțelege de minune cu cei doi copii ai săi, Andreas și Maysa. Cântărețul a mărturisit că uneori băiatul alege să discute cu partenera lui, dar a povestit și ce face fetița când Magdalena intră în casă.

„Fiu-miu a început să comploteze mai mult cu Magda decât cu mine, ceea ce mă deranjează, iar cea mică, zilele trecute când a venit, i-a sărit în brațe și i-a spus niște dulcegării, care, evident m-au făcut puțin gelos. Așadar, se înțelege foarte bine.”, a declarat Dinu Maxer în cadrul unui interviu pentru Xtra Night Show.

„Dintotdeauna mi-am dorit să devin mamă”

Magdalena Chihaia iubește copiii și a învățat să construiască o relație specială cu ei datorită locului de muncă. Ea a predat cursuri de dans și teatru astfel că are experiență în comunicarea cu cei mici. Așa cum a povestit Dinu, iubita lui a reușit să se apropie și de cei doi copii ai săi, iar acum se înțeleg de minune. Bruneta și-a dorit dintotdeauna să devină mamă și nu exclude ca în viitor să îl facă pe artist tată pentru a treia oară.

„Cu ajutorul lui Dumnezeu, o să vedem unde duce relația noastră. Eu dintotdeauna mi-am dorit să devin mamă și am fost cumva mamă pentru copilașii cu care am lucrat pe partea de dans și de teatru.”, a spus iubita lui Dinu Maxer, potrivit aceleiași surse sursă.

Citește și: CUM A REUȘIT DINU MAXER SĂ O „COMBINE” PE MAGDALENA: „AM PLECAT PRIETENI ȘI NE-AM ÎNTORS IUBIȚI”

Așadar, relația lor este una destul de serioasă, chiar dacă este încă la început. Magdalena vrea să vadă cum vor decurge lucrurile între ei pe viitor, iar dacă povestea lor merge mai departe, poate o vom vedea pe dansatoare și în ipostaza de femeie însărcinată.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *