December 1, 2023

Bivol – Revenirea norocului

Bivol, ești norocos două săptămâni la rând! Norocul tău săptămâna aceasta este o continuare a norocului tău de săptămâna trecută. Îți înfruntă viața acum din cauza tuturor acțiunilor tale din trecut și a tuturor lucrurilor pentru care te-ai angajat de-a lungul anilor. Este timpul să culegi roadele muncii tale, câte o săptămână și să recunoaști cu grație corectitudinea universului.

Pentru unii dintre voi, acest lucru se referă literalmente la un loc de muncă bine plătit pe care l-ați obținut recent după ce v-ați desfășurat la universitate. Pentru alții, acest noroc este aici pentru a vă aminti că pot exista zone de nedreptate în unele sfere ale vieții, dar alte sfere funcționează la fel ca căldura, lumina și electricitatea. Împărtășeste acest noroc cu familia și cu cei dragi, iar dacă nu iti faci planuri pentru viitor, ce aștepti?

Dragon – Un vis devenit realitate!

Dragon, este timpul să te bucuri pentru că visele tale sunt pe cale să devină realitate! Norocul iti deschide calea înainte și înlătură obstacolele chiar și atunci când vorbim. Tot ce trebuie să faci este să te apleci în acest noroc și să te asiguri că treci linia de sosire cu îndrăzneală și curaj.

Desigur, această energie nu va face ca fiecare vis al tău să devină realitate în această săptămână. Va face acel vis să devină realitate, care are în el esența echilibrului, stabilității și bucuriei pure. Pentru unii, acest lucru se referă literalmente la viața ta amoroasă, mai ales dacă ești pe cale să te căsătorești cu sufletul tău pereche. Pentru alții, acest lucru evidențiază un succes crescut în carieră sau afaceri.

Dacă te simți chemat, fă un ritual de recunoștință cândva în această săptămână pentru a menține energia pozitivă să curgă în viața ta. Poti chiar să aprinzi o tămâie pentru strămoșii și mentorii care te-au ajutat să ajungi unde esti și pentru bunii samariteni și prietenii pe care i-ai întâlnit pe drum. A face o ofertă este, de asemenea, indicat aici.

Cal – Stele norocoase

Cal, lucrurile se aliniază în favoarea ta în această săptămână, mai ales pentru cariera și finanțele tale. Vei observa un flux pozitiv în acest moment și s-ar putea chiar să întâlnesti oportunități de a duce totul la următorul nivel. Nu rata barca când se întâmplă asta. Norocul este aici pentru a-ti deschide noi uși, dar nu te poate forța să treci prin ele. Ai încredere în tine și în abilitățile tale și te vei putea îmbarca în aceste noi călătorii și aventuri cu prosperitate și pozitivitate.

Florile vor fi norocoase pentru tine în această săptămână, în special cele portocalii precum gălbenelele, dalia și unele soiuri de orhidee. Papaya și florile de dovleac vor fi norocoase și pentru tine și le poți adăuga în dieta ta.

Citește continuarea pe sfatulparintilor.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *