December 1, 2023

Ilinca Obădescu nu suferă prea tare după despărțirea de Kanal D. Acum, că stă pe liber, fosta prezentatoare de la trustul de televiziune turc Doğan încearcă să-și petreacă o mare parte din timp alături de soțul ei, Mihai Gruia. Nu dă semne de supărare fiindcă a rămas fără job, ba chiar parcă e mai relaxată și râde cu gura până la urechi. Că tot nu i se mai desface cureaua în timpul prezentării știrilor.:) Imaginile surprinse de CANCAN.RO sunt grăitoare!

La Fratellini, nu în altă parte, acolo a ajuns Mihai Gruia, ex Akcent, după ce și-a alimentat autoturismul, un Audi Q8. Ba chiar a și așteptat-o pe Ilinca vreme de 15 minute, dar, până la urmă, e femeia alături de care vrea să îmbătrânească. Dacă se pune problema… trebuie s-o aștepte o viață! Cert e că ei n-au ajuns la cină împreună și nici n-au plecat astfel. Dar să le luăm treptat!????

Mihai Gruia a așteptat-o pe Ilinca, la restaurant, vreme de 15 minute / (Sursa: CANCAN.RO)

(NU RATA: Prezentatoarea de la Kanal D, Ilinca Obădescu, și Mihai Gruia s-au căsătorit. Primele imagini de la cununia lor civilă)

Există viață și după Kanal D!

După timpul petrecut singur de Mihai în incinta restaurantului, Ilinca Obădescu și-a făcut apariția, precum o floricică, radiind de fericire. Nu era machiată, nici că ar avea nevoie, și nici îmbrăcată pompos. A ales s-o ardă pe relaxare până la capăt!????????

Șederea celor doi la masă s-a întins pe durata a câtorva zeci de minute. Ilinca și Mihai au mâncat bine, au râs pe măsură, nu s-au dat înapoi de la gesturile de afecțiune, dar au și vorbit la telefoane. Na… oameni ocupați cu treburi. Ilinca poate încerca să-și găsească altă cale profesională, iar Mihai… cine știe?!

(VEZI ȘI: Celebra prezentatoare și-a dat demisia de la Kanal D. Imaginile cu ea deveniseră subiect de glumă)

Cureaua, bat-o vina

După ce au epuizat toate subiectele de discuție, soții au ales să se retragă. Nu împreună, așa cum spuneam, ci fiecare cu mașina lui. Poate mai aveau și alte treburi de rezolvat pentru seara respectivă. Ba chiar se poate ca fosta prezentatoare să fi mers să-și repare cureaua buclucașă.???? Pentru că, reamintim, înainte să-și dea demisia, a ajuns virală pe toate platformele de socializare după ce, chiar în mijlocul prezentării unei știri, centura i-a explodat. Bine, virală a fost și cu felul în care ea prezenta materialele. Cică și-ar fi țuguiat buzele excesiv, iar telespectatorii nu înțelegeau ce vrea să transmită, că nu prea deschidea gura. Detalii! Toate acestea nu înseamnă neapărat că au reprezentat motive ale demisiei. Saaau… poate…???????? adevărul e, oricum, doar la Ilinca!

Au plecat pe drumuri separate / (Sursa: CANCAN.RO)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *