December 1, 2023

Maria și Don Pepe sunt cuplul momentului în Dorobanți, România și poate nu numai! În urmă cu mai bine de o lună, CANCAN.RO vă prezenta imagini exclusive de la ceea ce s-ar putea numi nunta mileniului, pe malul lacului Como, într-un cadru spectaculos (VEZI DETALII AICI). De atunci, viața proaspeților căsătoriți pare una de poveste. Frumoasa Maria a anunțat că este însărcinată, prosperul milionar imobiliar urmând să devină din nou tătic. A treia oara. Dar ca să revenim, admirăm imagini cu îndrăgostiții în cea mai exclusivistă zonă a Capitalei, pe Beller. Dimineața, frumos.

Atenție, s-a pus STOP în materie de apariții fashion! Maria Regina de Dorobanți și Don Pepe – Regele Construcțiilor au ieșit la Chocolat, pentru a lua masa. Ceea ce s-ar putea încadra în sfera normalității pentru o familie de asemenea calibru constituie o adevărată avere chiar și pentru cei care își permit. La ce facem referire mai exact? Spre exemplu, hainele și accesoriile sofisticatei soții a lui Don Pepe pot da peste cap matematica oricui! “Ca styling, nu e ce trebuie, zici ca s-a îmbrăcat de la Zara, n-are talent. Degeaba sunt scumpe dacă nu știe cum să le asorteze” este de părere poate cea mai importantă stilistă din România, dar care a dorit să-și păstreze anonimatul. Noi nu ne pricepem, nu ne pronunțăm

(NU RATA: NUNTA MILENIULUI! IMAGINILE PE CARE NU TREBUIE SĂ LE VADĂ NICIO VIITOARE MIREASĂ DIN ROMÂNIA)

La ceas matinal, Maria Niculae și Don Pepe s-au întâlnit la Chocolat pentru a-și servi cafeaua (Foto: CANCAN.RO)

Mireasa mileniului de la Como este noua Regină de Dorobanți: poartă 215.000 € la o cafea !

Suma citită mai sus poate fi una amețitoare, dar nu și pentru eroina zilei. Începem de jos, într-o zi friguroasă de toamnă târzie, diafana graviduță a lui Don Pepe a mizat pe o pereche de cizme Alexandre Vauthier, de culoare „off-white”. Prețul acestora, normal, se ridică la puțin peste 1.000 € (Regina nu se oftică, are atât de mult încât nu contează, dar acum ce poartă ea se găsește la reduceri și cizmulițele pot fi găsite la doar 430 € – sperăm să nu le arunce, fiind atât de ieftine).

Soții Niculae s-au sărutat prelung în ușa restaurantului, urmând să plece în direcții diferite

Fusta de culoare gri, largă, ce îi pune în evidență burtica regală, se îmbină ideal cu puloverul Hermes, tricotat. Un astfel de sweater costă aproximativ 1.200 € și este o adevărată piesă ce nu se va devaloriza în timp, datorită croiului atemporal. Una dintre piesele de rezistență ale outfitului este paltonul Chanel, de culoare albă. Jacheta exclusivistă poate fi achiziționată la un preț de 12.000 €, însă artileria grea vine abia în zona de accesorii.Poșeta pe care Maria Niculae a mizat este un Hermes Birkin 25, alb, ce valorează 30.000 € în piața reală. În magazin la Hermes se cumpără cu 7-8.000, dar muritorilor de rând nu li se vând aceste modele. Doar milionarilor cu cont la Hermes care trebuie să cheltuiască zeci, sute de mii de euro ajung să li se vândă câte o astfel de geantă sau două pe an. Cheltuială și mai mare, se poate ridica limita. Inelul cu diamant sare de 100.000 €, iar brățările sunt Cartier. Love Bracelet Rose Gold (10.000 €) și Love Diamond Bracelet (60.000€) sunt modelele alese de aspectuoasa doamnă a Regelui Construcțiilor.

( CITEȘTE ȘI: ÎN URMĂ CU O LUNĂ, MARIA ȘI DON PEPE FĂCEAU NUNTA MILENIULUI, PE MALUL LACULUI COMO, ACUM, MIREASA A DAT VESTEA: E ÎNSĂRCINATĂ! )

Ținuta frumoasei graviduțe valorează 215.000€, cu tot cu brățările Cartier din dotare

S-au sărutat pătimaș la ușa restaurantului, apoi au plecat în direcții diferite cu Rolls-ul și Bentley-ul din dotare

Nici soțul nu s-a lăsat mai prejos. Tot timpul impecabil, Petre Niculae – Don Pepino a ales un costum de culoare închisă, la care a asortat o cămașă albastră. Simetrici ca apariție, în tonuri de albastru și gri, cei doi soți au strălucit la ieșirea din restaurant. Au părăsit Chocolat, iar la ușă timpul a stat în loc. Însurățeii s-au pupat în varful buzelor, luându-și la revedere până când se vor fi văzut seara, acasă. Don Pepe s-a urcat în Rolls-ul gri PEP, timp în care Maria s-a îndreptat către Bentley-ul Bentayga REA (oare asa o fi?) pe care îl conduce. Ar fi de precizat că limuzina dezvoltatorului imobiliar are un preț de 400.000 €, iar SUV-ul partenerei de viață valorează 300.000 €. Dar atât azi. Calculele amețitoare le întocmiți dumneavoastră!

Regele Construcțiilor a plecat într-un Rolls Royce de 400.000 €, timp în care Maria a fost zărită la volanul unui Bentley Bentayga

( ACCESEAZĂ ȘI: A APĂRUT CU 500.000 € PE EA! FOTOGRAFII DE COLECȚIE DE LA PREZENTAREA DE MODĂ A BIANCĂI, NORA LUI DON PEPE )

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *