December 8, 2023

Sincere, asumate și deloc timide, Theo Rose (32 de ani) și Irina Rimes (26 de ani) au spus ”DA” unei provocări interesante. Juratele de la Vocea României au dat din casă și au vorbit despre momentele intimi petrecute alături de partenerii lor. Ce obiect vestimentar nu poartă, de fapt, cele două artiste în timpul unei partide de amor. Răspunsul i-a amuzat pe internauți. 

Theo Rose și Irina Rimes au fost sincere și au acceptat să răspundă unei întrebări incomode. Deși au apărut mai multe zvonuri, cum că cele două nu s-ar înțelege prea bine în postura de jurate la Vocea României, se pare că la mijloc a fost vorba doar despre un schimb de replici pe platourile de filmare.

Theo Rose și Irina Rimes, juratele de la Vocea României, au răspuns unei întrebări incomode

De data aceasta, cele două jurate au fost protagonistele unei întâmplări haioase. Theo Rose și Irina Rimes au fost ”prinse” în culisele show-ului Vocea României și au fost puse în fața unei situații atipice. Mai exact, au primit o întrebare provocatoare din partea unui membru al staffului: ”Sex cu șosete sau sex fără șosete?”. Nu doar că s-au amuzat, dar cele două au aflat lucruri noi una despre alta.

Interlocutor: ”Sex cu șosete sau sex fără șosete?”

Theo Rose: ”Fără”

Irina Rimes: ”Ai făcut-o?”

Theo Rose: ”Mai știu eu?”

Irina Rimes: ”Eu am făcut”

Theo Rose: ”Și? Ce, ți-au transpirat picioarele?”

irina rimes și theo rose la vocea romaniei
Irina Rimes și Theo Rose au acceptat să răspunsă unei întrebări provocatoare/ sursă foto: TikTok

Citește și: SCENA DE LA VOCEA ROMÂNIEI CARE A SCINDAT FANII EMISIUNII. THEO ROSE A LĂMURIT CELEBRUL EPISOD CU IRINA RIMES

Irina Rimes și Theo Rose, discuții aprinse la Vocea României

În urmă cu doar o lună, Irina Rimes și Theo Rose au avut un schimb de replici destul de aprins, chiar în timpul filmărilor de la Vocea României. Discuțiile dintre cele două au pornit în momentul în care Irina Rimes a vorbit despre stilul muzical adoptat de iubita lui Anghel Damian.

Theo Rose: „Andreea (n.red. concurenta), îmi place că în sfârșit găsesc alți oameni ca mine și mi se pare că în sfârșit lumea mea devine acceptată, normal. Eu mă bucur că văd alți oameni care de acum încolo o să facă asta, ce am făcut și eu, să împrăștie din lumea asta cu sclipici”

Irina Rimes: „Adică ce? Vrei s-o duci în lăutărie?”

Theo Rose: „Nu. Asta ai înțeles tu din lumea mea? Mă atacă acum, pentru că cu asta o să mă atace… că n-avem ce să facem. Asta e crucea noastră!”

Imediat după ce au avut acest schimb de replici, Theo Rose a început să plângă. Întâmplarea nu avea cum să nu pornească o ”revoltă” pe rețelele de socializare, Irina Rimes fiind cea   învinovățită. Vrând să lămurească situația, artista a transmis un mesaj celor care au jignit-o și celor care au pus ”paie pe foc”.

„Nu este o competiție. Mă aștept de la comunitatea mea să aplaneze un scandal, nu să îl stârnească. Mulțumesc dacă înțelegeți asta.Este ușor să stârnești ură între oameni, mai ales pe SM (Social Media n.r), dar eu tot timpul m-am pronunțat împotriva hate-ului, indiferent de motiv”, a scris Irina Rimes pe contul ei personal de Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *