December 1, 2023

Monica Gabor și Mr. Pink sunt într-o relație de mai bine de 10 ani, însă bărbatul nu a venit până acum în România. Iar fosta soție a lui Irinel Columbeanu a rărit și ea vizitele. Înainte să se stingă din viață, tatăl vedetei a dat-o de gol și a spus adevăratul motiv pentru care fiica lui nu își aduce partenerul în țara natală.

Șatena a divorțat de Irinel Columbeanu în anul 2011, după aproximativ 5 ani de mariaj, nunta având loc în anul 2006. După despărțire, Monica Gabor și-a găsit fericirea în brațele lui Mr. Pink, iar pentru el s-a mutat și în Statele Unite ale Americii. Chiar dacă sunt de mulți ani împreună, afaceristul chinez nu a vizitat până acum România, iar motivul a fost dezvăluit chiar de tatăl vedetei, în cadrul unui interviu pare care l-a dat cu ceva timp în urmă.

Citește și: CUM ARĂTA CAMERA ÎN CARE A CRESCUT IRINA, FIICA LUI IRINEL COLUMBEANU. AVEA ȘI „ZONĂ DE RELAXARE”, CE SE VEDE PE IMAGINI

Motivul pentru Mr. Pink nu vine în România

După divorț, destinele Monicăi Gabor și al lui Irinel Columbeanu au luat-o în direcții total diferite. Bărbatul a ajuns să își piardă averea, iar acum trăiește într-un azil. În schimb, fosta lui soție nu duce lipsă de nimic în America, acolo unde locuiește alături de partenerul ei de viață, Mr. Pink. Cei doi sunt împreună de mai bine de 10, dar afaceristul chinez nu a venit în România. Iar Emil Gabor a spus și adevăratul motiv din spatele acestei situații.

„Vine și el. Nu poate pleca chiar mereu, mereu. Se supără. Și nici Mr. Pink… îi dă drumul chiar așa să meargă? Ce zice? Că poate se întâlneşte cu Columbeanu. Dar ei nu mai au nimic împreună.”, a declarat Emil Gabor pentru Antena Stars, potrivit Click.

Emil Gabor a oferit aceste declarații cu mult timp înainte să se stingă din viață, în timpul sărbătorilor pascale, fiind întrebat de ce Mr. Pink nu a venit în România de Paște.

Monica Gabor și Mr. Pink
Monica Gabor și Mr. Pink

„Nu a mai avut voie să meargă în țara sa natală”

Nu doar că nu îl aduce pe Mr. Pink în România, dar Monica Gabor a rărit și ea vizitele în țara natală. Șatena nu a venit nici măcar la înmormântarea tatălui său, însă în acest caz de vină ar fi fost restricțiile pandemiei de Covid-19. Din acest motiv nici sora sa, Ramona Gabor nu a putut fi prezentă în acel moment dificil pentru familia lor.

„Eu și surorile mele vrem să mulțumim tuturor celor care ne-au transmis mesaje de susținere în acest moment greu prin care trecem. Trecerea iubitului nostru tată în neființă ne-a luat prin surprindere iar, faptul că atât eu, cât și Monica, nu am putut ajunge la înmormântare din cauza restricțiilor de călătorie datorată virusului Covid-19, face aceste zile cu atât mai grele.”, a scris Ramona Gabor pe Instagram.

Citește și: MONICA GABOR, GĂSITĂ ÎNTR-O STARE DEPLORABILĂ. „NOROIUL” ARUNCAT DE PROPRIA FAMILIE A DISTRUS-O. DEZVĂLUIRI DE IMPACT FĂCUTE DE IRINEL COLUMBEANU

În urmă cu doar câteva luni, surse apropiate Monicăi Gabor au declarat că „fosta scorpie de la Izvorani” nu duce tocmai o viață de vis în America, iar Mr. Pink ar controla tot ceea ce face aceasta.

„Era monitorizată în permanență. Avea voie să facă doar de pe net cumpărăturile sau de la un supermarket de lux din zonă, unde Mr. Pink cunoștea pe toată lumea. Ea nu avea menajere în casă, făcea singură toată treaba și nu avea voie să primească musafiri.

Înainte ca Irina să se mute în America, ea putea pleca să o viziteze doar cu acordul iubitului, care știa fix la cât decolează și aterizează avionul și tot ceea ce face Moni din momentul în care ajungea în România. După ce fetița a venit la ea, nu a mai avut voie să meargă în țara sa natală.”, a declarat unul dintre apropiații vedetei, pentru Playtech.ro.

Așadar, se pare că ar exista un motiv ascuns pentru care Monica Gabor nu mai vine în România și astfel nu îl aduce în locurile natale nici pe Mr. Pink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *