December 2, 2023

Romina Gingașu, românca celebră care s-a căsătorit cu Piero, moștenitorul imperiului Ferrari, a cucerit presa de peste hotare cu un gest pe care l-a făcut de curând. Jurnaliștii străini au doar cuvinte de laudă la adresa ei. Mai mult, o consideră o adevărată patriotă.

Romina Gingașu (31 de ani) și Piero Ferrari (78 de ani) s-au căsătorit în anul 2021. Româncei nu i-a fost prea ușor să se integreze în lumea miliardarului, însă a reușit, iar felul în care face față provocărilor a fost observat și de presa străină. Chiar dacă s-a mutat în Italia, alături de soțul ei, femeia vine lunar în România, mai ales că a investit aici și bani în mai multe afaceri. Dragostea pentru țara ei i-a insuflat-o și moștenitorului impreiului Ferrari.

Citește și: MOȘTENITOAREA IMPERIULUI VALMY L-A DAT ÎN JUDECATĂ PE NICUȘOR DAN! FIICA ”REGINEI COSMETICELOR” A LUAT DECIZIA RADICALĂ!

Ce scrie presa străină despre Romina Gingașu

Deși este soție de miliardar, Romina Gingașu nu a uitat de unde a plecat, iar dragostea ei față de propria țară este imensă. Așadar, în urmă cu 7 ani femeia a început să investească foarte mulți bani pe piața imobiliară din România și vine lunar pentru a monitoriza afacerile. De cele mai multe ori, o însoțește și Piero Ferrari. Una din vizite a avut loc de curând, iar partenera de viață a afaceristului italian a făcut un gest care a ajuns și în atenția presei străine.

„Călătoria ei de la o academie militară la unirea cu elita mondială a fost transformatoare. Deși, inițial, a fost greu să se adapteze la lumea lui Piero, Romina a învățat să jongleze cu provocările sociale și profesionale cu grație și rezistență. Interesant este că, în ciuda bogăției lor imense, Romina și Piero aleg să conducă o Dacia când se află în București, o dovadă a personalității lor temeinice. Vizitând lunar România, pasiunea lui Piero pentru țară se reflectă în alegerile lor de viață, oferind o deconectare revigorantă de lumea, centrată pe Ferrari, din Italia.”, scrie BNN Breaking despre românca noastră.

Chiar dacă deține unul dintre cele mai scumpe brand-uri de mașini din lume, Piero Ferrari nu a avut nimic împotrivă să se plimbe cu Dacia, alături de soția sa.

Plimbare cu Dacia prin București

Romina Gingașu și soțul ei și-au cumpărat o Dacie, iar în ultima lor vizită în România s-au plimbat pe străzile Capitalei în noua achiziție. Femeia i-a insuflat dragostea pentru țara natală și lui Piero Ferrari. Omul de afaceri italian este îndrăgostit de București și chiar și-a făcut prieteni aici.

„Vine în fiecare lună (n.r.- în România). Îi place, are prieteni. România este diferită de Italia. Ne place să venim pentru câteva zile. Totul aici (n.r.- în Italia) este despre Ferrari, ne deconectăm puțin. Ne-am cumpărat o Dacia și acum o lună ne-am plimbat prin București. Avem șofer.”, a spus Romina Gingașu, potrivit Digi FM.

Imaginile cu Dacia, postate de Romina Gingașu/ Sursa foto: Instagram
Imaginile cu Dacia, postate de Romina Gingașu/ Sursa foto: Instagram

Românca este foarte încântată de achiziția făcută, motiv pentru care a postat mai multe imagini cu Dacia pe rețelele de socializare.

Citește și: CATRINEL MENGHIA E ÎNSĂRCINATĂ CU AL DOILEA COPIL. PICTORIAL INEDIT ÎNTR-O REVISTĂ CELEBRĂ DIN ITALIA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *