December 8, 2023

Claudia Iosif, aka „Babs” a părăsit vila în care a locuit ani buni cu Dorian Popa și și-a găsit un nou „refugiu”, într-o localitate de la marginea Capitalei (IMAGINI AICI). „Burlăciță” după „divorțul” de celebrul actor și influencer, bruneta are mare grijă de corpul ei, iar CANCAN.RO a întâlnit-o, zilele trecute, după o vizită la o clinică de lux. Avem imaginile și le prezentăm în exclusivitate.

Claudia Iosif este considerată, pe bună dreptate, una dintre cele mai sexy femei din showbiz, iar locul fruntaş în top l-a câștigat datorită vizitelor regulate la medic, dar și orelor petrecute la sală. Recent, „Babs” s-a prezentat în zona „Barbu Văcărescu” din Capitală, pentru un control dermatologic și tratamentul aferent. Câteva zeci de minute s-a lăsat fosta iubită a lui Dorian Popa pe mâinile specialiștilor.

Claudia Iosif, „camuflată” în mașină

Din clinică, Claudia Iosif a ieșit „camuflată”, cu ochelari de soare și șapcă pe cap, potrivit imaginilor realizate de CANCAN.RO, ca nu cumva să fie recunoscută de vreun admirator. Pentru că, fără discuție, are mulți, mulți de tot. „Babs” a intrat relaxată în mașină și și-a verificat telefonul mobil. Ulterior, a părăsit zona și s-a retras în noua locuință, unde și-a găsit liniștea după despărțirea de Dorian Popa.

Claudia Iosif a ieșit
Claudia Iosif a ieșit „camuflată” de la clinică

(VEZI AICI: CUM SE RĂZBUNĂ BABS PE DORIAN POPA, DUPĂ CE ACESTA A PĂRĂSIT-O! CE A PUTUT SĂ FACĂ FOCOASA BRUNETĂ CU MAȘINA DE 100.000 EURO PRIMITĂ CADOU DE LA ACTOR!)

Are mare grijă de corpul ei

Ca o concluzie, „Babs” are grijă, în continuare, de imaginea și aspectul ei fizic, separarea de influencer oferindu-i și mai multă ambiție în acest sens. Dacă va merge pe aceeași linie, nu excludem ca în viitorul apropiat să-și găsească un nou iubit. Este greu de crezut că va rămâne mult timp singură. Când va fi cazul, CANCAN.RO va reveni cu imaginile de toți fanii așteptate. Deci, rămâneți pe poziții. Vă promitem, ca întotdeauna, marfă de top.

Claudia Iosif are mare grijă de corpul ei
Claudia Iosif are mare grijă de corpul ei

11 ani de relație cu Dorian Popa. Exclude o împăcare

Dorian Popa și Claudia Iosif au format un cuplu timp de 11 ani. Au pus, însă, punct legăturii amoroase în luna octombrie, iar fiecare își vede acum de propria viață.

Ca să evităm speculații în presă, vă anunț că eu și @eusuntdorian nu mai suntem împreună de o lună. Am ales să mergem pe drumuri separate după o relație de 11 ani!„, a scris Claudia Iosif la postarea pe care a făcut-o pe InstaStory.

(NU RATA: MOTIVUL PENTRU CARE DORIAN POPA ŞI CLAUDIA BABS NU AU FĂCUT COPII! NU AU VRUT NICIODATĂ O FAMILIE)

Întrebată, săptămâna trecută, dacă crede că mai există șanse de împăcare cu Dorian Popa, Claudia Iosif a spus ferm: „Nu! Totul s-a consumat și am rămas în relații bune! Oamenii când nu mai funcționează 100% bine trebuie să se despartă!„.

De altfel, în urmă cu mai mulți ani, „Babs” recunoștea că nu este deloc ușor să fie într-o relație cu un artist solicitat precum Dorian Popa.

Uneori îmi este greu. Nu este uşor să fii iubita lui şi asta pentru că Dorian este un tip foarte activ. Are foarte multă energie şi este obositor. Mă deranjează puţin, ce-i drept, că tot timpul este în faţa oamenilor şi peste tot unde merg cu el privirile sunt aţintite asupra noastră. Este un tip foarte strict, din toate punctele de vedere.

Dorian m-a făcut să mă duc la sala de fitness, e foarte riguros cu treaba asta. Nu mă lasă să mănânc orice, îmi impune un stil de viaţă sănătos. Şi la cumpărături Dorian este mult mai cumpătat. Faţă de mine care sunt o ‘mână largă’, el este foarte chibzuit„, a declarat Claudia Iosif.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *