December 8, 2023

BERBEC”A fi sau a nu fi”, este deviza după care berbecul își croiește drumul. Berbecul nu este genul de persoană care renunța așa pur și simplu. Berbecul da dovadă de forță, de energie, iar job-ul care i se potrivește cu siguranță va fi unul care îi va oferi posibilitatea de avansare. Va începe de jos, de la un post secund și nu va renunța până în momentul când va fi el la conducere. Postul de manager este cel care i se potrivește.

TAURTaurul este genul de persoană a cărei deviza este totul sau nimic. Taurul nu va renunța până când nu va obține tot ce și-a propus. Taurul calcă pe cadavre pentru a-și atinge scopul.El nu are un job anume, el trebuie să obțină foloase materiale oricum, prin orice metodă și va reuși cu orice preț.

GEMENIGemenii vor pierde multe și asta pentru că gândesc prea mult. Își fac foarte multe probleme singuri, lucru ce de multe ori le va cauza probleme. Gemenii se mulțumesc cu puțin, pot începe de la reprezentant vânzări, ospătar, până la posturi sus puse gen manager.Gemenii greu reușesc în viață tocmai pentru felul lor de a pune problema.

RACRacii sunt artiști, au simt artistic, sunt emotivi, sociabili, au o foarte bună imaginație. Racii sunt înclinați spre artă, tocmai de aceea un job în acest domeniu ar fi cel mai potrivit pentru ei. Fie că sunt pictori, designeri, arhitecți, racii vor muncii toată viață de plăcere, tocmai pentru că vor face ce le place.

LEULeul este cel care vrea multe, uneori le obține, alteori nu. Leul renunță ușor. Deși o zodie puternică, serioasă, petrecerile sunt cele care I se potrivesc de minune. Un job în domeniu este exact ceea ce leul are nevoie: PR, în media, radio, TV. Leul este un artist și sufletul petrecerii, are nevoie să fie acolo, în mijlocul ei pentru a se simții confortabil.

FECIOARAFecioara analizează foarte mult, este atentă la orice detaliu și va lua în calcul orice eșec, astfel fiecare pas pe care îl face este că și cum ar merge pe un câmp minat, își urmărește cu atenție fiecare mișcare pentru a nu a mai da greș. Fecioarei i se potrivesc joburi în IT, Media, Construcții.

BALANȚABalanță judecă foarte mult orice și pe oricine, poate fi un defect sau poate fi doar o metodă de apărare. Pune totul în balanță, îi plac numerele, echilibrul și armonia. Joburile potrivite pentru balanță sunt în domeniul contabil, bancar, financiar.

SCORPIONScorpionul dorește și de cele mai multe ori și primește tot ce cere. I se potrivesc job-urile de conducere, tocmai de aceea se va strădui mult și va ajunge acolo unde își dorește. Scorpionul este foarte hotărât și va mută și munții din loc dacă va fi nevoie pentru a-și atinge scopurile propuse.

SĂGETĂTORSăgetătorul este o persoană foarte pozitivă, îi plac natura, animalele și spații deschise. Ești înclinat spre fizică, filozofie, istorie, știință, iar job-urile pe care ar trebui să le vizeze sunt în domeniile acestea.

CAPRICORNCapricornul are o foarte mare putere organizatorică. Îi place să organizeze întâlniri și muncește foarte mult pentru a obține tot ce își dorește. Îți planifici toată viață dinainte, așadar știi ce ai de făcut pentru o întreagă luna și ai grijă să nu întârzii niciodată la întâlnirile stabilite. Joburi de subordonare sunt cele care ți se potrivesc cel mai bine: asistent manager, sau organizator evenimente.

VĂRSĂTORVărsătorul vrea să știe tot și vrea să arate că știe tot și de cele mai multe ori are de suferit din cauza asta. Te gândești mai mult la alții decât te gândești la ține și lupți să le fie lor bine, punându-te pe ține pe un loc secund.Job-urile potrivite pentru ține sunt: politică, medicină, resurse umane.

PEȘTIEști un credul și știi asta. Crezi că tot ce zboară se mănâncă, de aceea vei avea foarte multe cumpene în drumul tău către succes. Ești că un burete plin de emoții. Ai imaginație iar acest lucru este un beneficiu adus carierei tale. Îți plac job-urile retrase, tocmai de aceea job-urile de birou sunt cele făcute pentru personalitatea ta.

SURSA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *