December 8, 2023

Mihai Voropchievici este specialist în astrologie și numerologie. Cu o abordare unică, expertul poate obține previziuni de ghidare și descoperire a potențialului în oameni prin interpretarea cifrelor și planetelor. Pentru o aprofundare a tainele meseriei sale, astrologul a petrecut mulți ani pe ”băncile școlii”.

Mihai Voropchievici este unul dintre cei mai apreciați astrologi și numerologi din România. Bărbatul este și autorul cărții ”Numerele, zodiile și sănătatea”,

Citește și: CE REPREZINTĂ, DE FAPT, NUMELE TĂU DE FAMILIE? NUMEROLOGII AU SPUS CE SECRETE ASCUNDE

Ce a studiat numerologul și astrologul Mihai Voropchievici

Celebrul numerolog și-a dedicat o mare parte din viață dezvoltării sale personale, a studiat la diverse școli de renume, acolo unde a aprofundat științele de care se folosește pentru prezicerile sale astrologice și nu numai. A studiat artele divinatorii (arta de a  cunoaște un om prin citirea palmei sale), astrologia, numerologia, chiromație și cartomanție. Mihai Voropchievici oferă ghidare și redescoperirea potențialului cu ajutorul consultanțelor personalizate, cursurilor și seminariilor în domeniul nemerologiei și astrologiei. Fie că este vorba despre întrebări sau probleme financiare, în dragoste sau sănătate, expertul oferă răspunsuri clare și sfaturi realiste.

”Eu cred în Dumnezeu! Eu nu contest credința. Ceea ce contest sunt poate preoții. Sunt unii preoți cu har, alții… de dar. Pe aceștia din urmă îi contest”, a mărturisit, la un moment dat, numerologul.

Ce spun cele 7 lunii din palmă despre viața ta

Invitat în cadrul unei emisiuni TV, numerologul a vorbit despre cele 7 lunii importante din palma unui om. În funcție de fiecare persoană, liniile dezvăluie informații care îți ghidează viața. Este vorba despre:

  • Linia vieții
  • Linia destinului
  • Linia inimii
  • Linia capului
  • Linia banilor
  • Linia căsătoriei

Linia vieţii porneşte de sub degetul arătător. Tinde să se termine spre încheietura palmei. Poate să aibă, în funcţie de individ, lungimi diferite şi grosimi diferite. Dacă este groasă şi conturată eşti plin de zel şi ai un spirit rezistent. Sunt şi lini puţin conturate. Linia slabă este persoana care este mai puţin rezistentă la stres. Se poate confrunta şi cu probleme de sănătate. Sunt multe palme în care linia vieţii se uneşte cu linia capului. Aici, vei simţi lipsă de încredere şi negativitate. Capul este cel care te dirijează. Sunt lini care nu se uneşte cu linia capului. Aceştia sunt liberi. Sunt ei cu ei şi sunt bine.

Linia destinului poţi să o ai sau nu. Ea străbate palma în două. Poate să fie puţin deplasată. Sunt lucruri care sunt bătute în cuie. Dacă este îngroşată, viaţa ta se va dezvolta foarte mult. Tot ce îţi doreşti se va îndeplini şi va fi cu reuşită. Dacă nu ai nicio linie sau e foarte subţire. Vei fi o fire independentă. Faci ce vrei tu. Eşti liber cugetător.

De multe ori, poate fi combinată. Dacă este discontinuă, în calea destinului există o posibilitate de a lua altă cale în viaţa ta. Sunt variante pentru fiecare individ. Fiecare suntem unicaţi. Atunci când apare în paralel, să urmărim spre ce deget se îndreaptă.

Linia inimii începe din partea de jos a degetului mic. Se îndreaptă spre arătător. Arată tendinţa de a iubi şi de oferi afecţiune. Înseamnă că este în raport cu perioada în care eşti îndrăgostit, dar ea este prezentă toată viaţa. Cu cât este mai scurtă denotă răceală.

Linia capului este cea care împarte palma în două. Este cea care arată forţa de gândire. Este o cronologie care vine în combinaţie cu linia vieţii. Capul dirijează viaţa omului. Dacă se suprapune cu linia vieţii cu atât promiţi să fii mai în nesiguranţă. Dacă linia se extinde până la inelar, se tinde spre dependenţa de cineva. Arată cât de inteligent eşti.

Linia banilor apare sub degetul inerar. Poate fi lunga sau să fie marcată cu câteva linii. Nicio linie, banii nu sunt o prioritate. Nu eşti om materialist. Dacă e la baza degetului inelar te vei bucura de o moştenire.

Linia căsătoriei este sub degetul mic. Se mai poate verifica şi la degetul arătător. Se vede ca o cruce sau o steluţă”, a dezvăluit Mihai Voropchievici pentru Antena3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *