December 8, 2023

Dana Roba trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Beni. Însă, înainte să își găsească alinarea în brațele tânărului, make-up artistul a trăit momente de groază. Fostul ei soț, Daniel Balaciu, a lovit-o în zona capului, lăsând-o să zacă pe podea, într-o baltă de sânge. Apoi, a urmat un îndelung proces de recuperare, dar și în fața justiției, pentru a-și face dreptate. Între timp, și-a găsit fericirea în brațele lui Beniamin Branko. Bruneta, însă, a adus acuzații dure la adresa fostei iubite a partenerului ei, zicând că l-a înșelat chiar cu vărul lui! Detaliile se află mai jos.

Deși Dana Roba și-a găsit fericirea în brațele lui Beni, după oroarea pe care a trăit-o în urma comportamentului fostului soț, bruneta a ieșit la „atac”! Make-up artistul a lansat acuzații la adresa fostei iubite a actualului ei partener.

Este vorba despre Iulia Istrate, o fostă concurentă de la Chefi la Cuțite care își întemeiase o familie cu Beniamin. Beni și fosta concurentă a show-ului de la Antena 1 au, împreună, 3 copii. În urmă cu 3 ani, au decis să divorțeze.

De separarea lor din trecut, Dana Roba consideră că fosta soție a lui Beni ar fi vinovată. De altfel, make-up artistul susține că Iulia Istrate nu i-ar lăsa pe copii să fie mai apropiați de tatăl lor și că nu i-ar lăsa să meargă în vacanță.

Vezi și DANA ROBA A FOST RENEGATĂ DE FAMILIE PENTRU RELAȚIA CU BENI! MAKE-UP ARTISTA, MESAJ TĂIOS PENTRU CEI CARE NU ÎL ACCEPTĂ PE NOUL IUBIT

Dana Roba și-a asumat relația cu Beniamin! Când au devenit, de fapt, un cuplu
Dana Roba a revenit la pasiunea ei, după ce a stat în spital / sursă foto: social media

Citește și DANA ROBA, DECLARAȚIE DE DRAGOSTE PENTRU BENI: ”M-AI ALES DE CÂND ERAM COPIL”

Dana Roba și-ar fi dorit să fie mai apropiată de copiii lui Beni din fosta căsnicie

Dana Roba a explicat că, atunci când avea 17 ani, fosta soție a lui Beni ar fi fost motivul principal al despărțirii de Beni. De altfel, make-up artistul a precizat că abia așteaptă să se căsătorească cu bărbatul care o face fericită și că micuțele ei sunt încântate de decizia lor. Apoi, a făcut precizări despre lucrurile pe care le consideră deranjante.

„Mă deranjază foarte tare faptul că fostei soții a lui Beni nu îi place ca copiii lor să aibă o relație cu mine. Ar fi fost spre binele ei, așa cum duc copiii mei în vacanță, i-aș fi luat pe toți, nu era o pagubă atât de mare, nu era o cheltuială asa de mare. Repet, o făceam cu toată dragostea pentru dragostea pe care i-o port lui Beni”, a spus Dana Roba.

Citește și DANA ROBA A AJUNS LA POLIȚIE. GESTUL NECRUȚĂTOR FĂCUT DE DANIEL BALACIU DIN SPATELE GRATIILOR: „M-A DISTRUS”

Actualul ei iubit ar fi fost înșelat de fosta nevastă!

Mai mult decât atât, Dana Roba a vorbit și despre fosta soție a lui Beni. Bruneta susține că Iulia Istrate, fosta concurentă de la Chefi la Cuțite, ar fi „devenit recalcitrantă” și că partenerul ei „a fost părăsit în relația lor”. Dana Roba a susținut că fosta soție a iubitului ei s-ar fi îndrăgostit de un alt bărbat, și anume de vărul fostului soț.

„Eu nu pot și nu îmi doresc să am prietenie cu fosta nevastă a lui Beni. Ea este cu vărul lui Beni, ea l-a părăsit pe Beni pentru vărul lui primar. Ea și-a lăsat familia pentru vărul lui primar, eu nu pot să fiu prietenă cu o astfel de femeie”, a spus make-up artistul.

Vezi și CONDIȚIA PE CARE DANA ROBA I-A IMPUS-O IUBITULUI EI. CE TREBUIE SĂ FACĂ BENI DACĂ VREA SĂ AIBĂ, ÎN CONTINUARE, O RELAȚIE CU EA

Iulia Istrate răspunde în fața acuzațiilor aduse de make-up artist

De altfel, fosta concurentă de la Chefi a răspuns în fața acuzațiilor pe care Dana Roba i le-a adus. A susținut că a vorbit cu make-up artistul și că i-ar fi cerut fostului ei soț să nu o implice nici pe ea, nici pe copii în discuțiile cu bruneta. De asemenea, despre acuzația referitoare la infidelitate, Iulia Istrate a mărturisit că bărbatul de care s-a îndrăgostit nu era văr primar, ci „sunt ceva foarte îndepărtat, nu le cunosc gradul de rudenie”. Totodată, a susținut că tatăl își poate vedea oricând copiii și că îi este „milă” de el, pentru că nu ar avea „un cuvânt de spus în fața unei femei”.

„Ea își dă cu părerea despre viața mea? S-a găsit cine… În afară de machiaj, nu știe să facă nimic. Ba da, mahala, că din asta se câștigă mai bine. Să nu uite de ce a fost mutilată. Toată țara știe. Am apreciat-o și mi-a fost milă de ea, dar în momentul de fața nu simt decât scârbă când aud numele ei, iar pentru mine e zero barat. Asta provoacă vedeta, cu ghilimelele de rigoare. Să nu mai spună că are 5 copii. Sa își facă dacă îi trebuie. Ai mei nu vor fi niciodată ai ei”, a mai spus Iulia Istrate, printre altele, despre situația cu Dana Roba, conform Spynews.ro.

Sursă foto: Social media

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *