May 20, 2024

Florin Ristei (36 de ani) este un artist și prezentator TV îndrăgit, care aduce zâmbetul pe chipul oamenilor ori de câte ori apare pe micile ecrane. De altfel, este apreciat în lumea artistică, iar în urmă cu 11 ani câștiga X Factor România. De ani buni, artistul cântă la diverse evenimente, iar pe YouTube a mărturisit ce tarif percepe pentru un concert de o oră. Iată detaliile mai jos!

Florin Ristei activează atât în lumea muzicală, cât și în cea a televiziunii. Este cunoscut de ani buni în spațiul artistic. În urmă cu 11 ani, prezentatorul de Super Neatza cu Răzvan și Dani a câștigat X Factor România, sezonul 3. Totodată, unul dintre visurile sale a fost să ajungă jurat al unui concurs de talente.

Cântărețul în vârstă de 36 de ani a luat parte la un test poligraf, alături de Speak, acolo unde a oferit răspunsuri mai multor întrebări. Este vorba despre o serie specială produsă pe canalul lui Andrei Șelaru, alias Selly.

Cântărețul a răspuns unei întrebări care face referire la banii pe care îi încasează în urma unor evenimente. Îndeosebi, este vorba despre tariful încasat pentru o oră de concert, alături de trupă. Artistul nu a avut clipe de ezitare și a răspuns prompt întrebării. A precizat că tariful pentru a susține un moment artistic de o oră se ridică la câteva mii de euro. Cere 8.500 de euro pentru un concert de 60 de minute.

Vezi și NAOMI HEDMAN, REPROȘURI SUBTILE LA ADRESA LUI FLORIN RISTEI?! MESAJUL POSTAT DE ARTISTĂ PE REȚELELE DE SOCIALIZARE I-A LĂSAT MASCĂ PE INTERNAUȚI

Florin Ristei cere 8.500 de euro pentru un moment artistic de o oră

Fostul partener al lui Naomi Hedman a făcut aceste precizări, după ce Speak a scos în evidență că artistul poartă un ceas scump. Pentru că are o trupă cu zece persoane, Florin Ristei percepe un anumit tarif per oră. Iată dialogul dintre cei doi, în videoclipul încărcat pe canalul de YouTube al lui Selly.

Speak: Tu ai foarte mulți bani.
Florin Ristei: Foarte mulți bani? Comparativ cu mama, cu cine?
Speak: Cu multă lume. Vă zic eu cât ia el pentru un concert și faceți voi calculele. Uite și ce are la mână…
Florin Ristei: Cât iau pe un concert?! 8.500 de euro cel puțin. Am 10 oameni. Iau 8.500 de euro pe o oră de cântat. Asta direct prin mine, pentru că nu mă vinde nimeni altcineva. Dacă auziți vreodată prețuri din altă parte, să ne sunați, că e mai ieftin.

Vezi și GELOZIA, BAT-O VINA! IULIANA PEPENE & IUBI ȘI-AU PUS RELAȚIA ”PE HOLD”!

Sursă foto: capturi video YouTube

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *