June 16, 2024

În acest weekend, familia Pro TV a sărbătorit o nuntă spectaculoasă, Roxana Hulpe și Bogdan Rădulescu unindu-și destinele într-un eveniment grandios.

Cu numeroase vedete de la postul de televiziune printre invitați, petrecerea a fost una de neuitat. Cabral și Andreea Ibacka au fost nașii cuplului, iar ținutele lor au captat atenția tuturor.

Ținuta lui Cabral

Cabral a făcut o alegere vestimentară neconvențională, care a atras multe priviri. În locul unui costum clasic, acesta a optat pentru un tricou negru simplu, combinat inițial cu un sacou, pe care însă l-a dat jos pe parcursul petrecerii.

Alegerea sa a fost o notă discordantă față de eleganța rochiei argintii din paiete purtate de soția sa, Andreea Ibacka, care a impresionat prin rafinament.

Nunta a avut o tematică inedită: circul. Evenimentul a avut loc la Gilău, într-o sală de ceremonii rotundă, inspirată de cupola unui circ.

Această temă a fost o alegere specială a mirelui, Bogdan Rădulescu, și a fost reflectată în decorul locației, inclusiv prin prezența unui elefant uriaș la intrare.

Printre invitații prezenți la nunta Roxanei Hulpe s-au numărat numeroase vedete, printre care:

  • Andreea Esca
  • Cosmin Stan
  • Amalia Enache
  • Cătălin Măruță și Andra
  • Chef Adi Hădean
  • Dragoș Anastasiu, cunoscut din Arena Leilor

Atmosfera a fost întreținută de artiști consacrați precum Delia și Damian Drăghici, asigurând o petrecere de neuitat.

Evenimentul a fost marcat de mesaje emoționante. Roxana Hulpe și Bogdan Rădulescu au împărtășit momente din ziua nunții pe rețelele sociale. Cabral a făcut o promisiune publică soției sale:

Cabral: „La bine, dar mai ales la greu. Promisiune pentru totdeauna!”

Nunta Roxanei Hulpe și a lui Bogdan Rădulescu a fost un eveniment plin de magie și emoție, sărbătorit alături de familie, prieteni și colegi de breaslă.

Alegerea temei circului și atenția la detalii au făcut ca această zi să fie cu adevărat specială, iar invitații să se bucure de o atmosferă deosebită și memorabilă. Le urăm mirilor casă de piatră și o viață plină de bucurii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *