May 20, 2024

În urmă cu doar câteva săptămâni, Maria Andria, cântăreața cu voce de copil din Cipru, și-a schimbat implanturile mamare.

Din păcate pentru ea însă, bustul ei nu este nici acum atât de mare pe cât visa, așa că acum a programat o nouă intervenție.

Chiar dacă arata foarte bine și înainte, Maria Andria a decis să opteze pentru implanturi și mai mari pentru a avea bustul la care visa dintotdeauna.

Zis și făcut! Alături de logodnicul său, Matteo, artista a mers la medic, s-a programat, apoi s-a prezentat la operație. De data aceasta, cântăreața a ales implanturi de 550 de mililitri.

La un calcul simplu, Maria și-a ajustat bustul cu 1,1 kg de silicon. Chiar dacă această greutate pare destul de mare la o primă vedere, vedeta nu este nici acum mulțumită de alegerea făcută!

Maria tot nu este mulțumită! Vrea implanturi de 650 de mililitri!

Maria își va schimba implanturile, din nou, peste câteva luni

Nouă ni se pare că în cele mai recente fotografii, în care apare cu noile implanturi, Maria arată demențial, iar rezultatele intervenției sunt mai mult decât evidente, însă cântăreața nu este de aceeași părere.

Noile implanturi nu i se par suficiente deloc! Așadar, la doar câteva săptămâni după operație, Maria Andria și-a programat-o pe următoarea!

Da, deja! Peste câteva luni, blondina se vrea iar pe masa medicului estetician și a început deja toate demersurile necesare!

”Am mers la doctor și am comandat implanturile mai mari. Mi-a zis că înainte de 6 luni nu am voie să le schimb, așa că o să le schimb cu o lună înainte de Crăciun! Acum mi-am pus 550 ml, iar la următoarea îmi voi pune 650 ml!”, dezvăluie Maria Andria.

Artista concurează la capitolul silicoane cu Loredana Chivu!

Pesemne, cântăreața și-a propus să concureze cu nimeni alta decât Loredana Chivu! Altfel nu ne-am explica de ce Maria este atât de pusă pe operații estetice. Spunem acest lucru, pentru că schimbarea implanturilor mamare nu este singura procedură pe care aceasta o pune la cale în viitorul apropiat!

”Nasul vreau să îl fac iar în Turcia. Am fost la o clinică, dar mi-au cerut 13.500 de euro pentru rinoplastie. Matteo a zis că este prea mult, așa că vom căuta alta clinică. Ar fi a treia operație și la nas, și la bust”, explică artista.

Deși recuperarea după schimbarea implanturilor a fost destul de lungă și dureroasă, Maria a reușit, totuși, să se ”iubească” cu alesul inimii sale. Ce-i drept, a fost destul de complicat, după cum recunoaște chiar ea.

”Credeam că siliconul a plecat pe partea cealaltă, ha, ha. Credeam că fuge siliconul”, spune Maria.

Iepurașul a fost foarte darnic cu Maria

De Paște însă, lucrurile au fost ceva mai liniștite. Cântăreața și iubitul său au petrecut împreună, alături de cei dragi. În plus, Iepurașul a fost extrem de darnic cu simpatica artistă și i-a adus un cadou la care visa de foarte mult timp.

”Iepurașul mi-a adus o vacanță în Grecia, de 7 zile. Vom sta la un hotel cu piscină în cameră. Venim în România, apoi mergem în Grecia împreună”, încheie cântăreața.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *