July 22, 2024

Anca Dinicu (33 de ani) este una dintre cele mai apreciate actrițe din noua generație. Are o carieră înfloritoare, însă dincolo de cariera profesională, partenera de scenă a lui Mihai Bendeac a avut parte de numeroase provocări în viața sentimentală. 

Anca Dinicu s-a remarcat pe micul ecran în producția ”În puii mei”, urmând să facă parte din roluri dintre cele mai diferite, fie pe scena teatrului românesc, fie în producții cinematografice. La polul opus, deși este extrem de discretă atunci când vine vorba de viața sa personală, actrița nu a dus lipsă de experiențe și provocări pe plan amoros.

Citește și: DEPENDENȚA A DUS-O PE ANCA DINICU ÎN PRAGUL DISPERĂRII: A APELAT ȘI LA ȘOFERII DE TAXI

Care este motivul pentru care Anca Dinicu a refuzat cererea în casătorie

În urmă cu ceva timp, Anca Dinicu a fost pe punctul de a ajunge în fața altarului, însă iubitul de la acea vreme nu a respectat unul dintre cele mai importante criterii. Deloc surprinsă de momentul improvizat de bărbat, actrița a fost chiar dezamăgită din cauză că cererea în căsătorie nu a fost făcută într-un mod haios, în așa fel încât să-i stârnească râsul.

”Nu s-a pus în genunchi! A făcut o întreagă regie. S-a făcut că îi este rău că în fine. Nu m-a surprins, nu mi se părea contextul de așa natură. (…) Nu știu, trebuie să mă facă să râd. Trebuie să râd, nu să zâmbesc. Am avut un iubit și i-am zis: mie nu-mi place că tu nu mă faci pe mine să râd.”, spunea Anca Dinicu în urmă cu ceva timp.

După ce a refuzat cererea în căsătorie, se pare că relația cu partenerul său nu a mai durat prea mult. În urmă cu un an, Anca Dinicu declara că nu există niciun bărbat în viața sa, însă recunoaște că a rămas în relații bune cu toți foștii săi iubiți.

,,Cu dragostea, la pământ! Mă ridici cu fărașul. Nu stau cu dragostea, nu stau, în niciun fel. Nu e nimeni în viața mea mai aproape decât trebuie. (…) Păi cu toți foștii mei iubiți am rămas prietenă. Mie mi se pare o chestie normală, atâta timp cât ți-ai împărțit viața cu omul ăla…(…) Nu ne mai vedem la cafele, la modul că ne mai zicem un la multi ani, ce mai faci, ești bine, felicitări că acum are o fetiță. Normal că i-am scris, mă bucur pentru el.”, a declarat actrița.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *