December 1, 2023

Denis Hanganu (29 de ani) este un actor îndrăgit, care apare în serialul Clanul de la Pro TV. Însă, înainte să intre în lumea actoriei, tânărul și-a câștigat existența într-un alt mod. Detaliile se regăsesc mai jos, în articol.

Denis Hanganu, actorul în vârstă de 29 de ani care interpretează rolul lui Tudor Achim în serialul Clanul de la Pro TV, își câștiga existența într-un alt mod, înainte să ajungă în lumea actoriei. La momentul actual, în ramura actoriei, se poate bucura de un succes răsunător, însă puțini sunt cei care știu cu ce se ocupa înainte de a apărea pe micile ecrane.

Vezi și NU FACE VICTIME DOAR ÎN “CLANUL”, CI ȘI ÎN RÂNDUL FANELOR, DAR… DENIS HANGANU RĂMÂNE FERM PE POZIȚIE!

Atras de domeniul IT

Înainte de a deveni celebru, actorul se ocupa cu domeniul IT-ului. Învățase să instaleze programe de la vărul lui și începuse să repare calculatoare. Pentru aceste servicii, actorul era plătit. Ulterior, însă, a renunțat la acest domeniu, deoarece nu avusese o relație bună cu profesoara de informatică. Ulterior, și-a găsit o altă pasiune, și anume actoria.

„Mă pricep destul de bine atunci când vine vorba de software-urile de calculatoare. Reparam PC-uri prin sat pe la mine! Aveam un văr foarte talentat pe IT și atunci învățasem să instalez programe și ce mai trebuia.

Mergeam prin sat și reparam calculatoare sau instalam software-urile de la 0! Luam bani pe treaba aceasta. Acum cred că aș fi remunerat altfel și consider că nivelul de profesionalism și experiență la care am ajuns în domeniul actoriei este răsplătit mai bine decât ar fi un nivel de începător în IT”, mărturisea Denis Hanganu, pentru Ego.ro.

Vezi și VREI SĂ APARI ÎN SERIALUL CLANUL? CE SALARIU PRIMEȘTI DE LA PRO TV PENTRU O ZI DE FILMARE

Denis Hanganu și iubita lui s-au căsătorit! Actorul din Clanul, dat de gol chiar de Jojo. Primele imagini cu proaspeții însurăței
Denis Hanganu și iubita lui, Raluca, s-au căsătorit / sursă foto: CANCAN.RO

Citește și ACCIDENTUL PE CARE L-A SUFERIT GEORGE MIHĂIȚĂ CÂND FILMA O SCENĂ DIN CLANUL. ACTORUL DE 74 DE ANI A ÎNTRERUPT FILMĂRILE PENTRU SERIAL

Raluca și Denis Hanganu s-au căsătorit anul acesta

Denis Hanganu și „jumătatea” lui, Raluca, s-au căsătorit în această toamnă. Bucuria a fost mare pentru cuplu, iar alături de cei doi s-au aflat și persoanele dragi. Au fost fotografiați în timp ce dansau, la petrecerea de nuntă, iar imaginile pot fi vizualizate AICI.

De altfel, a vorbit, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, despre succesul pe care îl are, după apariția în producția Clanul.

„În niciun fel, o să râzi sau să plângi sau să te surprinzi, e doar alegerea ta, norocul meu e că am mai fost în astfel de proiecte cu o vizibilitate mare la nivel de public național. Am mai trecut prin etapele astea, le-am ars, ceea ce e foarte bine pentru că mi-au adus un tip de conștientizare a acestui fenomen.

Sunt un copil crescut în fața televizorului de mic, am văzut orice tip de reality show, emisiuni, concursuri, nu prea funcționează și oricum nu sunt valori după care mă ghidez eu. Știu că totul e efemer, că proiectele vin și trec, încerc să fiu un om profesionist dedicat, să-mi fac treaba cât de bine pot, astfel încât oamenii să rămână cu lucrurile astea”, ne-a dezvăluit actorul. Interviul integral poate fi citit aici.

Sursă foto: CANCAN.RO, social media

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *