December 2, 2023

La 16 ani, Adrian Ghila visa ca într-o bună zi să plece în America, ceea ce s-a și întâmplat câțiva ani mai târziu. Era student în ultimul an când destinul a pus la cale o întâlnire cu femeia de care s-a îndrăgostit, i-a devenit soție și i-a dăruit trei fete. Aleasa inimii sale era o româncă stabilită în SUA.

Bărbatul avea 23 de ani când a călcat pentru prima dată în America. Era optimist, însă începutul a fost mai greu decât se aștepta. După mai multe încercări eșuate de afaceri, a reușit să facă o companie de rulote cu dotări de lux pe care le închiria pentru vacanțe. Cântărețul Justin Bieber și actorul Jim Carrey se numărau printre clienții săi. Această afacere i-a adus românului două premii de excelență în afaceri și astfel, a cunoscut succesul.

Faima românului a venit la pachet cu multe milioane în cont și și-a achiziționat o casă de vis. Mai exact, locuința în care a stat Will Smith. Așa a ajuns să fie vecin cu Jennifer Lopez, cu rapperul Wiz Khalifa, dar și cu Kim Kardashian.

După realizările din America, Adrian Ghilă s-a lansat în afaceri și în România. Și-a făcut o firmă de construcții și vrea să deschidă un magazin de băuturi lângă București. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *