March 5, 2024

Cornel Păsat, coregraful și fostul partener al Oanei Roman, a oferit detalii despre relația lor, precum și despre aspecte mai puțin cunoscute ale vieții sale.

Cornel a vorbit deschis despre temperamentul și calitățile Oanei Roman, evidențiind sinceritatea ei, dar și riscurile impulsive care pot genera conflicte.

Sinceră și rebelă: Oana Roman

Cornel Păsat a subliniat sinceritatea și orgoliul Oanei Roman, descriind-o ca fiind o persoană rebelă și cu un temperament asemenea unui berbec.

El a menționat că, deși aceste calități sunt admirabile, pot aduce și provocări în relațiile interpersonale.

Aprecierea sincerității și adevărului Oanei vine cu avertismentul că este important să gestionezi aceste trăsături pentru a evita conflictele.

„Oana este o fire rebelă și orgolioasă, are sânge de spanioloaică. Este un berbec adevărat și dacă nu știi cum să aplanezi eventualele conflicte iese cu scântei.”

Cornel a sfătuit că, în relațiile cu Oana, empatia, tactul și răbdarea sunt esențiale pentru a menține o comunicare sănătoasă.

A recunoscut că, în momentele de furie ale Oanei, este mai eficient să eviți confruntările directe și să aștepți un moment potrivit pentru dialog.

Despre viața lui Cornel Păsat și relația cu Oana Roman

Referindu-se la întrebarea despre relația lor și posibilele probleme, Cornel a subliniat că dragostea lor s-a consumat și că niciunul dintre ei nu mai era prezent în relație.

A recunoscut că, în final, separarea a fost o decizie mutuală, iar ambii simțeau nevoia de a merge pe căi diferite.

„Cred că pur și simplu s-a consumat dragostea. Niciunul dintre noi nu mai eram prezenți în acea relație. Și amândoi am simțit nevoia de separare.”

Cornel Păsat a adăugat că relația lor se baza pe respect și înțelegere, iar motivul principal al separării a fost absența sentimentelor.

El a evitat discuțiile despre aspecte financiare și a subliniat că ambii munceau mult, deci nu a existat o dispută legată de bani.

Cheltuieli și vacanțe luxoase

Întrebat despre obiceiurile de cheltuieli ale Oanei Roman, Cornel a confirmat că aceasta era obișnuită să cheltuiască mult, având în vedere poziția sa socială și cerințele anturajului.

El a menționat că Oana își permitea acest stil de viață datorită muncii sale asidue și necesităților impuse de cerințele societății în care se afla.

„Oana cheltuia mult, într-adevăr, pe haine, vacanțe, restaurante, evenimente etc. Dar te obliga poziția socială și anturajul să fii la un astfel de nivel.”

Cornel a confirmat că, în ultima perioadă a relației lor, Oana pleca des în vacanțe cu prietenele sale.

În final, Cornel Păsat a discutat despre activitățile sale actuale, cu turnee în țară și în străinătate, și a dezvăluit planurile de viitor, inclusiv spectacole și colaborări cu dansatori internaționali.

A subliniat că cererea pentru evenimente de 8 Martie este mare și că aduce dansatori talentați din diverse țări pentru a satisface cererile publicului său.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *