May 20, 2024

Diana, fosta parteneră a lui Răzvan Simion, strălucește de fericire alături de Radu Biță, partenerul ei de viață din ultimii trei ani. Cei doi împărtășesc adesea momente de bucurie pe platformele de socializare, transmițând o atmosferă plină de iubire și fericire. Ultima lor apariție a stârnit un val de reacții printre internauți. Iată cum arată acum mama copiilor prezentatorului de la Antena 1!

Nu este un secret pentru nimeni că acum 8 ani, Răzvan Simion și fosta sa parteneră au surprins pe toată lumea cu anunțul divorțului. Dar timpul a trecut, iar fiecare și-a găsit echilibrul în viață. Totuși, nu putem ignora realizările impresionante ale Dianei. La vârsta de 45 de ani, a absolvit cu o medie de 9,90 Facultatea de Psihologie! Încă o dată, fosta parteneră a lui Răzvan Simion a arătat că nimic nu este imposibil, demonstrând că poți finaliza o facultate la vârsta respectivă, chiar și atunci când mulți consideră că este prea târziu pentru acest pas.

Citește și: DALIANA RĂDUCAN ŞI RĂZVAN SIMION FAC NUNTA: „AM PLĂNUIT TOATE DETALIILE”

Cum arată în prezent fosta soție a lui Răzvan Simion

După despărțirea de matinalul de la Antena 1, Diana Simion a trecut printr-o perioadă dificilă. Cei doi au împărțit o relație care a durat 15 ani, iar din dragostea lor s-au născut doi copii minunați, Ianca și Tudor.

Cu toate acestea, trecerea timpului i-a adus vindecarea și a avut șansa să-și găsească din nou sufletul pereche. Astfel, în 2021, a călcat din nou pe drumul spre altar, de această dată alături de Radu Bițu, un antreprenor din Timișoara.

Fostă soție a lui Răzvan Simion și Radu Bițu, spre uimirea multora, se știau de peste două decenii. Cu toate acestea, conștientizarea că sunt suflete pereche a venit abia mai târziu, după ce Diana s-a despărțit de prezentatorul de la Antena 1.

Despărțirea dintre Răzvan Simion și fosta sa soție a fost tumultuoasă, Diana Simion aducând acuzații la adresa Lidiei Buble, care era pe atunci partenera prezentatorului de la Antena 1,  pe care o acuza că ar fi contribuit la destrămarea familiei lor.

”Timp de 15 ani am trăit o poveste frumoasă, poveste din care s-au născut cele mai importante ființe din viață mea, copiii mei.

De ceva timp drumurile noastre n-au mai fost aceleași și am hotărât că cel mai bine pentru noi, pentru ce putem oferi copiilor noștri, este să o luăm pe cărări separate.

Într-un mod civilizat, discret, așa cum a fost viață noastră din spatele micului ecran și până în acest moment”, anunța Răzvan Simion atunci despărțirea lor.

Ce declarații a făcut Diana pentru actualul soț în mediul online

Diana Simion și partenerul ei sunt mereu în lumina reflectoarelor virtuale. Recent, o fotografie i-a pus pe toți pe jar, cu Diana purtând o rochie extrem de provocatoare și strălucind în brațele partenerului ei.

În descrierea imaginii, simpla dar puternica declarație „Te iubesc!” spune totul despre starea sufletească a Dianei. Este clar că fiecare detaliu al aspectului său exprimă fericirea și iubirea pe care o simte în prezența partenerului ei.

Citește și: MOTIVUL PENTRU CARE RĂZVAN SIMION A ALES-O PE DALIANA RĂDUCAN DREPT PARTENERĂ: „NU CRED CĂ S-AR FI UITAT LA MINE ALTFEL”

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *