December 2, 2023

La mai bine de patru ani de când Mario Iorgulescu a produs o adevărată tragedie și la scurtă vreme după ce a fost condamnat, Gino Iorgulescu a răbufnit. Președintele LPF nu este de acord cu condamnarea de 13 ani și 8 luni și vine cu argumente în favoarea tânărului care are, în prezent, 28 de ani. De asemenea, a publicat și imagini cu fiul său, imediat după accident. 

Magistrații au decis o sentință cu care familia Iorgulescu nu poate fi de acord sub nicio formă. În tot timpul procesului, au încercat să explice nevinovăția fiului lor și faptul că nu este vorba despre un accident cu intenție, ci din culpă. Pentru a distruge toate vorbele, a decis să emită un comunicat în care să lămurească versiunea sa de poveste.

Gino Iorgulescu își apără fiul. Imagini cu Mario Iorgulescu după accident

În premieră, după ani de la accident, Gino Iorgulescu a arătat imaginile cu Mario Iorgulescu după accident:

Mario Iorgulescu, după accident

Redăm un extras din comunicatul dat de Gino Iorgulescu:

„Pentru Dumnezeu, a fost un accident din culpă, nicidecum cu intenție, este clar că fiul meu nici nu cunoștea persoana și nici nu voia să se sinucidă.

Mai mult, urmează să vă așteptați la o reacție nu doar a firmelor de mașini (pentru că este o acuzație foarte gravă din partea magistraților să afirme că mașinile sunt arme și, practic, să acuze producătorii de mașini că produc arme), dar mai ales la reacții internaționale că este prima dată când cineva este condamnat pentru omor considerând mașina o armă, excepție făcând atacurile teroriste în care acestea chiar sunt folosite în acest scop.

Țin să vă amintesc, înainte de toate, că mâine-poimâine veți fi și voi într-o situație similară, pentru că ura față de mine v-a orbit în a vedea că ați creat un precedent periculos pentru voi sau familia voastră. M-ați urât pe mine și ați creat acest caz, dar să vă aduceți aminte de ceea ce ați creat.

Pornind cu începutul, țin neapărat să subliniez anumite aspecte care m-au condus la emiterea acestui comunicat despre cazul fiului meu, în care doar 1% a fost adevărat, că a existat o victimă, în rest doar minciuni care sunt probate și de care știu atât procurorii cât și judecătorii, dar odată ce a fost dată comanda de nenorocire a șefului Ligii Profesioniste de Fotbal și, eventual, de scăpare a traficanților de droguri prinși în dosar, restul este poveste”

Imagini cu Mario Iorgulescu după accident

(CITEȘTE ȘI: Mario Iorgulescu a fugit din spitalul în care era internat! Primele declarații ale avocatului său, după ce instanța a amânat verdictul)

Noua versiune a poveștii familiei Iorgulescu

Amintim faptul că Mario Iorgulescu a produs o adevărată tragedie. Avea 24 de ani la vremea aceea și conducea o mașină de top, un Aston Martin de 300.000 de euro, primit de la tatăl său, Gino Iorgulescu. Pe data de 8 septembrie 2019, s-a suit la volan cu o alcoolemie de 1,96 g/l, după ce consumase și droguri de mare risc. A condus cu frenezie și cu mulți kilometri peste limita legală și a făcut accident cu un bărbat de 24 de ani care avea 2 copii.

După fapta sa, părinții s-au luptat să demonstreze că este nebun, că are nevoie de ajutor, dar magistrații au dat sentința: 13 ani si 8 luni de închisoare, condamnat definitiv pe 18 octombrie. Acum, la început de noiembrie, Gino Iorgulescu vine cu o nouă variantă:

„Motivul preluării intempestive nu se cunoaște. Sau, mai bine spus, nu se vrea cunoscut. Noi ne-am dat seama pe parcurs de ce s-a întâmplat asta. Pentru că procurorul de caz, în concurs cu familia concubinei victimei și cu sprijinul vădit al unei părți a presei să construiască un caz de omor în jurul accidentului rutier.

S-au omis multe elemente în aceasta ‘construcție’ și poate ne explică procurorul Anghel Alexandru, deși este retoric pentru ca s-a văzut cum a distras atenția publicului de la familia de interlopi si traficanți de droguri”.

De asemenea, președintele LPF dă vina pe „leziunea pe creier de care nu știam, crezând ca manifestările și comportamentul lui sunt doar parte a unei perioade a adolescentei care va trece”, în comunicatul său.

(CITEȘTE ȘI: Mario Iorgulescu merge la CEDO după condamnare. „Trei instanțe din Italia spun că nu poate face închisoare”)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *