May 20, 2024

Au fost publicate pe internet imagini cu palatul lui Vladimir Putin, care a fost contruit pe malul Mării Negre. Palatul respectiv, considerat a fi cea mai „secretă și bine păzită clădire”, ar fi cotat la un miliard de euro. Construcția respectivă se află la Gelendjik, iar asociația Navalnîi este cea care a spus, de multe ori, că îi aparține liderului rus. Totuși, Kremlinul a negat acest aspect. Iată detaliile mai jos, iar imaginile pot fi vizualizate în galeria foto a articolului.

Pe internet circulă, la momentul actual, imagini cu palatul lui Vladimir Putin, liderul rus care a ordonat un conflict armat pe teritoriul Ucrainei. De-a lungul timpului, asociația Navalnîi a transmis în spațiul public informații legate de construcția respectivă, care ar fi cotată la un miliard de euro. S-a spus că aparține președintelui Rusiei și că ar fi fost ridicat din mită. Acuzația a fost respinsă de Kremlin, dar și faptul că ar aparține liderului rus.

Echipa de investigații care continuă munca lui Alexei Navalnîi a transmis că au filmat timp de patru ore interiorul camerelor regăsite în construcția lui Vladimir Putin. Reamintim faptul că Alexei Navalnîi, politicianul rus de opoziție al lui Putin, a murit în spatele gratiilor. Bărbatul de 47 de ani a decedat pe 16 februarie 2024. Mai multe informații se regăsesc AICI.

Vezi și ALEKSEI NAVALNÎI ȘI-A SCRIS MEMORIILE, ÎN SECRET, CÂT TIMP ERA ÎN ÎNCHISOARE. A ÎNCEPUT SĂ ȘI LE SCRIE DUPĂ CE A FOST OTRĂVIT

Ce se regăsește în construcția lui Vladimir Putin?

Însă, ce se regăsește în construcția care ar aparține lui Vladimir Putin și care se află la malul Mării Negre? Palatul de la Gelendjik are nu doar dormitoare și camere transformate în spații de birouri, ci și săli de sport, criosaune, dar și o capelă. Totodată, multe dintre obiectele din încăperi sunt procurate din Italia, fiind trecută ca proveniență din Serbia, iar prețul lor este unul ridicat.

„Avem aproape patru ore de filmări video din interiorul tuturor camerelor palatului lui Putin. Din interiorul celei mai secrete și bine păzite clădiri din țară. Dormitoare, birouri, săli de sport, criosaune și o capelă. Puteți vedea adevărata amploare a nebuniei liderului de la Kremlin”, a precizat echipa de investigații.

Construcția respectivă se regăsește la Gelendjik, la malul Mării Negre / sursă foto: captură video Youtube

Vezi și CINE ESTE KATYA MIZULINA, FEMEIA CARE L-A CUCERIT PE VLADIMIR PUTIN. CUM ARATĂ PRESUPUSA IUBITĂ DE 39 DE ANI A PREȘEDINTELUI RUS

Palatul respectiv a fost revendicat, în urmă cu trei ani, de oligarhul Arkadi Rotenberg. Miliardarul susținea că are în plan să ridice un complex de apartamente, în maximum doi ani. Dar acest aspect nu a mai avut loc. Totuși, în palat, totul este amenajat, pardoseala din marmură este lustruită, iar finisajele sunt pregătite. De-a lungul anilor, au apărut probleme în rândul mai multor elemente ale construcției. Printre acestea numărându-se scurgerile și mucegaiul. Multe piese de mobilier au prețuri exorbitante. Echipa lui Navalnîi a găsit și echipamente de origine americană. Palatul ar fi întreținut de peste 250 de angajați, 27 dintre aceștia având grijă de grădină și pădure. Are chiar și un herpetolog (expert în reptile).

Conform videoclipului încărcat pe Youtube, echipa de investigații a arătat cât costă o parte din obiectele regăsite în palatul lui Vladimir Putin. Printre acestea se numără și un candelabru de jumătate de milion de euro. De altfel, se mai regăsesc următoarele prețuri:

  1. 93.000 de euro pentru canapelele de birou;
  2. 19.000 de euro pentru o masă specifică sălii de ședințe;
  3. 22.000 de euro pentru o măsuță de televizor;
  4. 26.400 de euro pentru o comodă.

Sursă foto: capturi video YouTube, Pixabay

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *