December 8, 2023

Dan Negru face istorie la Kanal D, acolo unde a ”îmbrățișat” o a treia emisiune, după ”Jocul Cuvintelor” și ”Tu urmezi”. Tot de cultură generală este și ”The Floor”, care se află acum în stadiul filmărilor, doar că aici prezentatorul va avea un asistent. Și nu unul oarecare, ci un robot! CANCAN.RO are prima imagine cu mașinuța care-i va ține companie celui supranumit Regele audiențelor!

Dan Negru este ”întins” la maximum în această perioadă! Filmează la greu, a ales o nouă emisiune unde va fi amfitrion: The Floor! A dat lovitura cu quiz-ul ”Jocul Cuvintelor”, imediat ce s-a instalat la pupitrul Kanal D, după o ”dezertare” de răsunet de la Antena 1 (Află AICI culisele negocierilor), dar nici a doua emisiune, ”Tu urmezi”, nu e de lepădat. Pe cultură generală s-a axat Dan Negru la începutul lui 2022, atunci când a și făcut anunțul care a înlăcrimat mare parte din fani, că renunță la celebrele Revelioane maraton, unde fusese lider incontestabil vreme de 21 de ani.

Dan Negru este pe punctul de a prezenta a treia emisiune la Kanal D: The Floor, după Jocul Cuvintelor și Tu urmezi

Dan Negru va prezenta noua emisiune de la Kanal D cu un asistent robot de 216.000 de euro

”The Floor” are un format de-a dreptul inovator, o premieră în televiziunea din România, robotul asistent al lui Dan Negru, pe care Kanal D a plătit aproape un sfert de milion de euro! ”Regele audiențelor” avea să facă anunțul! ”Cel mai modern quiz din Europa vine în România, la Kanal D! Pe lângă o podea impresionantă, care face parte din acest format, lansăm şi o premieră în TV, voi avea primul asistent TV robot, o cameră de filmat robotică”, a spus prezentatorul, care a mai anunțat că ”în emisiune vor fi concurenţi veniti din toată ţara, oameni cu meserii diferite, caractere diferite, o Românie în miniatură. Abia aştept să îi cunosc!”

Acum, dragi cititori ai CANCAN.RO, să vedem cum arată ”minunea” din platoul prezentatorului: roboțelul care, practic, a înlocuit asistentele lansate de Dan Negru, în urmă cu mai bine de 15 ani, între ele, celebra Mama Natură, de la Ciao, Darwin!

Robotul asistent al lui Dan Negru a costat 216.000 de euro și a fost adus din Anglia (Foto: CANCAN.RO)

Marele premiu al emisiunii lui Dan Negru: 50.000 de lei

Noul quiz propus de Dan Negru telespectatorilor se desfășoară pe o podea LED gigantică, unde 49 de concurenți se duelează în cunoștințe din tot atâtea domenii, iar la final, câștigătorul va intra în posesia premiului de 50.000 de lei.

Jocul complet are patru ediții de emisiune, iar la capătul fiecăreia va exista un câștigător al unui premiu de 5.000 de lei.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *