December 2, 2023

Iulia Albu a înlocuit găina cu care se afișa, pe vremuri, la majoritatea evenimenterlor mondene, cu o pasăre împăiată. S-a întâmplat chiar la America Express, când vedeta a primit de la un trib un opreg extrem de valoros. De altfel, întreaga ținută a criticului de modă, alcătuită în special din articole vestimentare sport vintage, a fost una foarte scumpă, ce depășește 10.000 de euro. CANCAN.RO are toate amănuntele.

Iulia Albu a ieșit tot timpul în evidență prin originalitatea ținutelor sale. O bună perioadă, era însoțită la evenimente de o găină devenită în timp vedetă. Pasărea a murit, criticul de modă a și înmormântat-o și a suferit după ea. La ani distanță, vedeta a purtat din nou o pasăre deasupra capului. De data aceasta una împăiată, cu ocazia participării sale la America Express.

Iulia Albu a înlocuit găina cu o pasăre împăiată

În exclusivitate pentru CANCAN.RO, Iulia Albu a mărturisit că acest fapt i-a adus aminte de găina sa. În același timp, ea a realizat că nu va putea purta acel opreg și cu altă ocazie.

„A fost un privilegiu incredibil să iau contact cu cultura oamenilor de acolo. Și de asemenea, faptul că am putut să iau amintire această piesă neprețuită, de valoare mare pentru ei. Deși mărturisesc că eu iubesc păsările foarte mult. Motiv pentru care am avut un sentiment contradictoriu să o pun pe cap”, ne-a spus aceasta.

(CITEȘTE ȘI: IULIA ALBU ȘI MIKE RUP TĂCEREA! CE S-A ÎNTÂMPLAT DUPĂ REVENIREA DE LA AMERICA EXPRESS? AU FĂCUT SCANDAL LA PSIHOLOG! ”A FOST O PROBLEMĂ… CU BOUL ȘI CU STEAGUL!”)

„A fost un gest de inconștiență totală”

Altfel, Iulia Albu nu ne-a ascuns faptul că ținutele pe care le-a avut la America Express au costat o mică avere. Ceea ce a fost o inconștiență din partea sa, întrucât a risca să rămână fără ele.

„În ținutele mele pentru America Express am inclus piese foarte valoroase cum ar fi acest opreg care datează din anii 1900, precum și paftale de argint masiv și alte obiecte tradiționale românești.

Dacă ar fi să fac un total al pieselor de valoare pe care le-am purtat, menționez că acestea sunt antice. Și valorează peste 10.000 de euro. Ceea ce a fost un gest de inconștiență totală. Mai ales că ar fi fost o extraordinar de mare pierdere ca aceste obiecte să dispară sau să fie furate”, a adăugat Iulia Albu.

(VEZI ȘI: CUVINTE GRELE ARUNCATE ÎNTRE ANDREEA BĂLAN ȘI IULIA ALBU. CUM A UMILIT-O JURATA DE LA ANTENA 1 PE COLEGA EI DE TRUST)

Ținute vintage sau second-hand

Criticul de modă ne-a mai spus și pentru ce gen de ținută a optat la America Express, show-ul ce se difuzează, în prezent, pe micul ecran, la Antena 1:

„Majoritatea covârșitoare a ținutelor a fost alcătuită însă din ținute sport vintage sau second hand sau piese reinterpretate, tot vintage, achiziționate în timp de pe diverse site-uri sau magazine de specialitate”.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *