July 22, 2024

Cleopatra Stratan își continuă „aventura” de după America Express. Însă, de această dată, singură. Edward Sanda, cel care i-a devenit soț în august 2021, nu a mai fost prin preajmă. Surprinzător din cale-afară! Pentru că înainte de călătoriile organizate de Antena 1, cei doi erau, în Capitală, ca marca și scrisoarea. De nedespărțit! CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, cum și-a „omorât” timpul cântăreața fără partenerul de viață lângă ea. Avem imagini tari!

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au revenit în iulie din America Latină, unde aproape 60 de zile au fost unul lângă celălalt, trecând împreună peste toate obstacolele fenomenului America Express. După competiție, gurile rele au avansat ipoteza potrivit căreia între ei ar fi intervenit o răceală, deși pe Instagram e totul roz, fotografii recente cu „porumbeii” împreună fiind cu nemiluita.

Cleopatra Stratan, singură la mall

Iată însă că artista a simțit nevoia de spațiu personal și a plecat singură în oraș. Lucru care, de obicei, nu se întâmpla înainte de America Express. La mall Băneasa a ales protagonista noastră să se relaxeze, unde, fără Edward Sanda, a îmbinat utilul cu plăcutul. În primă fază, a fost la un salon renumit, unde hairstilyst-ul i-a dat un refresh.

Cleopatra Stratan, la un salon de renume din mall Băneasa
Cleopatra Stratan, la un salon de renume din mall Băneasa

(VEZI AICI: ”IUBITA LUI GHIȚĂ” ÎȘI FACE VARA SANIE, PE STIL ”CLASIC”. CLEOPATRA CASH!)

A „colindat” magazinele

Ulterior, și-a făcut câteva poze în oglindă, pe care, probabil, le-a trimis amicelor ei sau chiar soțului. A plecat, ce-i drept, mulțumită de la salon. „Aventura” fără Edward Sanda, însă, a continuat. Fiica lui Pavel Stratan s-a pus pe „colindat” magazinele. Un portofel roz i-a luat ochii. L-a verificat, dar nu l-a cumpărat.

Cleopatra Stratan se uită la un portofel roz
Cleopatra Stratan se uită la un portofel roz

Ca o concluzie, CANCAN.RO a întâlnit-o pe Cleopatra Stratan singură la mall, pentru prima dată după experiența de la America Express. Se pot face speculații, dar noi sperăm că totul este în regulă între ea și Edward Sanda. Se potrivesc de minune, formează un cuplu frumos și ar fi mare păcat să ajungă la despărțire.

(NU RATA: EDWARD SANDA A SCOS-O LA RESTAURANT PE CLEOPATRA STRATAN. DANI OȚIL LE-A TĂIAT CALEA FIX CÂND…)

„Suntem calmi în momente tensionate”

S-au cunoscut și s-au plăcut încă de la început, asta a mărturisit Cleopatra Stratan într-un interviu în urmă cu ceva timp. După ce și-au dat seama că sunt suflete pereche, și-au luat inima în dinți și s-au căsătorit.

Au organizat o nuntă simplă, așa cum au visat dintotdeauna. La eveniment au luat parte doar familiile și prietenii apropiați. Înainte de Amerca Express, Cleopartra Stratan dezvăluia că nu s-a certat niciodată cu Edward Sanda.

Noi suntem doi oameni extremi de calmi în momente tensionate. Nu ne certăm niciodată, pentru că știm că nu rezolvăm nimic. Ne așezăm și discutăm când avem o problemă”, a spus Cleopatra Stratan într-o emisiune TV.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan s-au căsătorit în august 2021 (Foto: CANCAN.RO)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *