December 8, 2023

Miercuri, 15 noiembrie 2023, cu ocazia inaugurării locației cu numărul 100 în România McDonals`s a pus la bătaie o ofertă imbatabilă. În intervalul orar 10:00 -24:00, meniul Big Mac a avut prețul de doar 10 lei. Așa cum era de așteptat, Capitala s-a transformat într-un furnicar, însă nu toți au reușit să pună mâna pe promoție. Ghinioniștii nu trebuie să fie supărați, căci își pot pregăti acasă un burger delicios, iar ingredientul secret este chiar sosul de la Big Mac. Iată cum îl poți prepara singur!

Oferta unuia dintre cele mai îndrăgite lanțuri de fast-food din România a provocat haos în București. Timp de o zi, miercuri, 15 noiembrie 2023, în intervalul orar 10:00 – 24:00, meniul Big Mac a costat 10 lei. În urma anunțului companiei,  sute de oameni au dat năvală în locațiile fast-food-urilor din toată România, însă, de departe, cea mai mare nebunie s-a creat în Capitală. Totodată, clienții care aleg să comande mâncare la Drive-Thru au posibilitatea de se alege cu un Big Mac pe gratis. Regula campaniei ”Sevire în 90 de secunde sau Big Mac” este simplă: dacă mâncarea comandată nu este gata în 90 de secunde, reprezentanții fast-food-ului oferă un Big Mag gratuit. Campania se desfășoară în perioada 6 – 26 noiembrie 2023 între ora 07:00 și 23:59 – exclusiv pentru comenzile de la Drive-Thru.

Citește și: INCIDENTUL CARE I-A ADUS O AVERE. CUM A FOST DESPĂGUBITĂ O FETIȚĂ DE 8 ANI DIN SUA CU 800.000 DE DOLARI DE MCDONALD’S

Cum se prepară sosul Big Mac de la McDonals`s

Pentru cei care nu au apucat să beneficieze de oferta Big Mac la 10 lei,  pofticioșii au ocazia să-și prepare acasă un burger în care să folosească sosul Big Mac. Ingredientele sosului au fost divulgate de cei mai iscusiți bucătari.

Burgerul Big Mac este unul dintre cele mai iubite produse de la McDonals`s. Sosul este, de departe, cel mai apreciat în rândul gurmanzilor. Ei bine, așteptarea a luat sfârșit pentru cei care își doresc să se bucure și acasă de acest sos. Poate fi folosit pentru grătar, pentru hamburgerii pregătiți acasă, sandvișuri etc. Este un sos cremos, acrișor, dar și dulceag și se prepară rapid din ingrediente la îndemâna oricui.

Ingrediente sos Big Mac

  • 120 g maioneză
  • 1 castravete murat
  • jumătate de ceapă
  • 1 cățel de usturoi
  • 1 linguriță de boia dulce
  • 2 linguri de ketchup
  • 2 lingurițe de muștar
  • 1 linguriță de miere
  • sare
  • piper

Specialiștii recomandă ca maioneza să fie preparată în casă – 1 gălbenuș de ou, 1 linguriță de muștar, sare și 80 ml ulei. Peste maioneză se adaugă muștarul și se amestecă bine cu o lingură. Se adaugă ceapa, usturoiul și castravetele murat. La final se adaugă mierea, boia dulce, sare și piper.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *