May 20, 2024

Daliana Răducan, arhitectă și partenera de viață a celebrului prezentator Răzvan Simion, a dezvăluit recent detalii despre planurile lor de nuntă.

Cuplul, care este împreună de aproape 3 ani, a demonstrat constant că formează o echipă puternică și acum se pregătește să facă marele pas către căsătorie.

În urmă cu aproximativ un an, Răzvan Simion și-a cerut iubita de soție, iar de atunci, întrebările despre momentul și locul unde va avea loc nunta au fost pe buzele tuturor.

Ei bine, răspunsul este acum mai aproape ca niciodată, cu marele eveniment programat să aibă loc chiar în această vară.
Răzvan Simion și Daliana Răducan, paradă de gesturi tandre în public! Îndrăgostiții și-au asortat ținutele

Daliana Răducan a oferit detalii exclusive în cadrul podcastului Conversații Liminale, dezvăluind că toate pregătirile sunt în plină desfășurare și că au fost puse la punct în mare parte.

Printre acestea se numără chiar alegerea rochiei de mireasă, un moment deosebit pentru orice viitoare mireasă.

Însă, povestea lor de dragoste nu a fost lipsită de provocări, mai ales pentru Daliana, care a trebuit să facă față tranziției de la o viață privată la statutul de parteneră a unei persoane publice.

Această schimbare a venit cu atenția excesivă a presei și curiozitatea oamenilor din jur, însă, pentru ea, sacrificiile au meritat.

Daliana a subliniat că relația lor este unul dintre cele mai bune lucruri care i s-au întâmplat și că au evoluat mult împreună. Cu toate că au fost momente dificile, împreună au reușit să depășească obstacolele și să se apropie și mai mult unul de celălalt.

Cu nunta aproape, fanii cuplului sunt nerăbdători să afle mai multe detalii despre ceremonie și să împărtășească bucuria lor în acest moment special.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *