May 20, 2024

Tensiunea a atins cote maxime, în ediția de seara trecută, la Survivor All Stars! Zannidache s-a întors din exil, spre surprinderea tuturor. Cei rămași în competiție au avut parte de un adevărat șoc atunci când l-au văzut pe fostul faimos că a revenit. Mai mult decât atât, au început să apară discuții controversate între el și TJ Miles, pentru că artistul a interpretat greșit anumite vorbe. Cum stau, de fapt, lucrurile între cei doi concurenți ai competiției de la Pro TV? 

Zanni s-a întors la Survivor, după un scurt timp petrecut în exil. Acesta s-a duelat cu Ștefania Stănilă, iar cea din urmă a părăsit competiția de la Pro TV. Fostul faimos a ajuns în exil, pentru că în aceeași ediție Ana Porgras s-a accidentat și a fost eliminată din motive medicale. Seara trecută, Zanni a revenit cu forțe proaspete în emisiune, însă a dat-o în bară față de TJ Miles, după ce a interpretat greșit anumite lucruri.

Zanni se întoarce la Survivor All Stars

Ce s-a întâmplat, de fapt, între Zanni și TJ Miles la Survivor

Cei doi au avut o discuție aprinsă pe micile ecrane, iar totul a rămas sub semnul întrebării pentru telespectatori. Așa că, Zanni a ținut să lămurească lucrurile, în mediul online, și le-a transmis susținătorilor lui că el și TJ Miles sunt în relații foarte bune, chiar dacă la TV au avut să-și spună câte ceva.

„Cu TJ m-am împăcat. Suntem bine. Pe TV ne vom mai certa olecuță…niște presiuni greu de controlat, niște vorbe auzite…e greu, dar după competiție am trecut peste și ne-am luat în brațe. Show some love pls (n.r să arătăm puțină dragoste, vă rog…) pentru TJ Miles. E băiat bun. Love fort Stefy, e fată bună”, se arată într-un mesaj transmis de Zanni.

CITEȘTE ȘI: SURPRIZĂ URIAȘĂ LA PRO TV! CINE CÂȘTIGĂ SURVIVOR ALL STARS ȘI MARELE PREMIU DE 100.000 DE EURO, POTRIVIT CASELOR DE PARIURI DIN ROMÂNIA

Cât despre echipa Faimoșilor, Zanni le-a dezvăluit tuturor că a avut de dus lupte grele. Faimoșii n-au avut liniște la jocurile de eliminare și au ieșit pe rând, războinicii fiind cei mai câștigați în acest sens. În opinia fostului câștigător Survivor, echipa roșie mai avea nevoie de câțiva concurenți sportivi, precum Sebastian Chitoșcă, Ștefan Ciuculescu sau Stanciu Cosmin. Lipsa unor sportivi în tabăra lor ar fi dus la pierderea multor lupte contra formației albastre.

„Faimoșii au dus sarcini grele și n-am putut avea calmitatea și pacea eternă precum războinicii, care n-au trecut prin eliminări”, a continuat trapperul.

CITEȘTE ȘI: CE MESAJ A TRANSMIS ȘTEFANIA STĂNILĂ DIN ROMÂNIA, CELOR DE LA PRO TV, ÎN TIMP CE ERA ELIMINATĂ PE NEDREPT DE LA SURVIVOR ALL STARS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *