May 20, 2024

Revenirea celebrului chitarist american în România pe 3 iunie este un moment mult așteptat, mai ales după incidentul dramatic din urmă cu câteva luni. La Arenele Romane, un concert a fost întrerupt brusc de un infarct, care l-a dus pe artist la Spitalul Bagdasar Arseni, unde a fost salvat prin intervenția rapidă a medicilor români.

Cu 4 stenturi montate la inimă și o recuperare impresionantă, Meola părăsea țara cu speranță și sănătatea refăcută. Întoarcerea sa acum în România nu este doar un concert, ci și o poveste de triumf și recăpătare a pasiunii pentru muzică, în fața unui public care a rămas alături și așteaptă să-i aplaude revenirea cu entuziasm.

Citește și: MESAJUL TRANSMIS DE AL DI MEOLA, DUPĂ CE A SUFERIT UN INFARCT PE SCENĂ, LA ARENELE ROMANE

Meola va urca pe scenă alături de Ovidiu Lipan Țăndărică

Concertul din 3 iunie va fi un eveniment deosebit, marcat de două momente cu totul speciale. În primul rând, se va desfășura un emoționant tribut adus medicilor care, la finalul anului trecut, au intervenit prompt și au salvat viața artistului american. În al doilea rând, publicul va avea privilegiul să asiste la un duet pregătit cu mare atenție de Meola și prietenul său, Ovidiu Lipan Țăndărică. Legătura lor s-a consolidat după infarctul suferit de cântăreț, iar acum cei doi caută să ofere o interpretare de neuitat, pregătindu-se să urce împreună pe scena Sălii Palatului.

„Să ne reamintim ca Al Di Meola a suferit un infarct în România, mediatizat pe toată planeta și profesionalismul medicilor români l-au adus din nou pe artist pe marile scene ale lumii. Astfel ne vom bucura de un regal muzical pe 3 iunie la Sala Platului, unde voi avea placerea de a-l prezenta”, a declarat Dan Negru, conform Adevărul.

Al Di Meola este considerat unul dintre cei mai distinși chitariști ai lumii, iar Ovidiu Lipan Țăndărică este recunoscut la nivel global ca unul dintre cei mai talentați toboșari. De-a lungul anilor, Al Di Meola a împărțit scena cu nume sonore precum Luciano Pavarotti, Paco de Lucia, Santana sau John McLaughlin, demonstrând versatilitatea și măiestria sa în muzica de elită. Acum, alături de Țăndărică, se pregătesc să ofere o experiență muzicală memorabilă în cadrul concertului din 3 iunie, aducând împreună două talente excepționale pentru a încânta publicul cu o performanță de excepție.

Al Di Meola a suferit un infarct pe Arenele Romane

Îngrijirile inițiale au fost oferite de echipa medicală prezentă pentru asistență în timpul concertului. Puțin după ora 23:30, Al di Meola a fost adus la Spitalul Bagdasar Arseni.

Aici, în unitatea de primiri urgențe, starea sa a fost stabilizată, urmând ca apoi să fie transferat în secția de cardiologie, unde a fost programat imediat pentru o intervenție chirurgicală. Echipa de medici a decis să-i implanteze 4 stenturi pentru a debloca arterele.

De obicei, procedura de implantare a stenturilor se realizează prin intermediul unei intervenții la nivelul brațului. Însă, având în vedere activitatea sa ca artist al chitarei, medicii au dorit să protejeze membrele superioare ale lui Meola, optând pentru introducerea stenturilor prin artera femurală, de la picior.

Citește și: CUM L-A SURPRINS DAN NEGRU PE AL DI MEOLA, CELEBRUL CHITARIST CARE A FĂCUT INFARCT ÎN TIMPUL CONCERTULUI DE LA ARENELE ROMANE. LA CHEREMUL CHELNERULUI!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *