May 20, 2024

Astăzi, Cancan.ro vă aduce în atenție un nou test de inteligență! În noul test IQ, tot ceea ce trebuie să faceți este să mutați un singur băț de chibrit, pentru ca rezultatul final din adunarea 47+5=9 să fie corect. Acest test îți va pune la încercare gândirea logică. Dacă te-ai blocat și nu ai identificat care chibrit trebuie mutat, nu-ți fă griji, o să te ajutăm. Soluția este prezentată mai jos.

Astăzi avem un test cu adevărat provocator, care necesită o atenție deosebită și o concentrare maximă. De obicei, testele de inteligență sunt folosite de psihologi sau de specialiști pentru a evalua nivelul de IQ al unei persoane. Cei care vor reuși să deslușească testul de mai jos sunt felicitați și considerați drept genii. Este o problemă extrem de dificilă, așa că puțini vor trece cu brio această încercare.

Citește și: TEST DE INTELIGENȚĂ | CÂTE DIFERENȚE SUNT ÎNTRE ACESTE 2 POZE DE PAȘTE? DOAR UN GENIU LE POATE GĂSI PE TOATE, ÎN 9 SECUNDE

Test de inteligență: Ce chibrit trebuie mutat în această adunare 

În domeniul psihologic, se folosesc teste de inteligență sau o combinație de astfel de teste pentru a evalua nivelul de inteligență al unei persoane. Există trei categorii principale de IQ: sub medie, mediu și peste medie. Aceste teste sunt parte integrantă a diagnosticului psihologic și, conform experților, pot contribui la dezvoltarea cognitivă a copiilor.

De aceea, se recomandă efectuarea lor încă de la o vârstă fragedă, uneori sub formă de jocuri, adaptate la nivelul de înțelegere al copiilor. Psihologul francez Alfred Binet este cunoscut pentru perfecționarea testelor IQ, iar în ceea ce privește copiii, testul IQ Wechsler (sau WISC – Wechsler Intelligence Scale for Children) este recomandat în special pentru cei cu vârste cuprinse între 6 și 16 ani și 11 luni.

Pentru a restabili egalitatea, trebuie să mutăm un singur chibrit. Priviți cu atenție. Dacă nu ați găsit soluția, vă putem oferi un ajutor.

Multe dintre aceste teste pot fi îmbinate cu cele de perspicacitate. De asemenea, există și teste care prezintă iluzii optice sau care explorează aspecte ale personalității, oferind insight-uri surprinzătoare despre sine. Aceste instrumente sunt utilizate pe scară largă în domeniul psihologic, cu precădere cele de evaluare a IQ-ului, pentru a măsura nivelul de inteligență al individului.

Citește și: TEST DE INTELIGENȚĂ | CORECTAȚI 4-0=14, MUTÂND UN SINGUR BĂȚ DE CHIBRIT!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *