May 24, 2024

Deea Maxer și Robert Drilea, din nou împreună! După ce s-a zvonit că cei doi s-au despărțit, cuplul a avut o nouă apariție împreună pe rețelele de socializare. Iată în ce ipostază au fost surprinși!

În ultimele săptămâni s-a zvonit că Deea Maxer și Robert Drilea și-ar fi spus adio. Ceea ce le-a dat de gândit tuturor a fost faptul că cei doi și-au șters pozele pe care le aveau împreună pe rețelele de socializare. Mai mult, și mesajele pe care le-au tot postat pe rețelele de socializare dădeau de înțeles că cei doi au pus punct relației lor.

De asemenea, în tot acest timp, cei doi nu au mai fost văzuți împreună și chiar au încetat să se urmărească reciproc pe rețelele de socializare, ștergând fotografiile în care apareau împreună, sugerând astfel că au trecut prin moment tensionate.

Acum, Deea Maxer și Robert Drilea pare că s-au reunit. Chiar bruneta a fost cea care a făcut o postare care le-a dat de înțeles internauților că cei doi s-au împăcat.

Citește și: BAT CLOPOTELE DE NUNTĂ PENTRU DEEA MAXER! CE PLANURI ARE FOSTA SOȚIE A LUI DINU CU ROBERT

Deea Maxer și Robert Drilea, din nou împreună! În ce ipostază au fost surprinși

Recent, Deea Maxer a distribuit pe platformele de socializare o fotografie cu o farfurie plină de sushi, etichetându-l pe partenerul ei, Robert Drilea. Astfel, bruneta a arătat că se bucură de acea masă împreună. Ceea ce le-a dat mari bătăi de cap îndrăgostiților a fost metoda tradițională de utilizare a bețișoarelor.

„Test de îndemânare”, a fost mesajul postat de Deea Maxer pe rețelele de socializare.

Atât Robert Drilea, cât și Deea Maxer, au exprimat în ultima vreme sentimente de singurătate, despărțire și resemnare pe rețelele de socializare.

În această perioadă, cei doi păreau să comunice indirect unul cu celălalt, dar în cele din urmă, dragostea a triumfat, readucând-i la sentimentele care i-au unit de la bun început.

„Petrece-ți timpul cu cei care își fac timp pentru tine”,  „Începe fiecare zi ca și cum ar fi ultima, găsește bucurie în lucrurile simple, apreciază oamenii din jurul tău. gustă, respiră, iubește, trăiește, visează”, „Acel moment la final de zi, totul dispare și ești pe motor doar tu, creierul și sufletul tău”,sunt doar câteva dintre mesajele postate de cei doi în ultima perioadă.

Citește și: DEEA MAXER, MESAJ PENTRU URMĂRITORII SĂI DUPĂ CE S-A ZVONIT CĂ S-A DESPĂRȚIT DE ROBERT DRILEA. „AVEM RESPONSABILITĂȚI”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *