April 14, 2024

Jurata de la iUmor și una dintre cele mai apreciate artiste din România, Delia, se confruntă cu anumite probleme de sănătate.

În timpul primei sale vizite în Statele Unite ale Americii, unde se află într-un turneu de promovare al celui mai recent album al său, „Flex”, artista nu s-a simțit prea bine.

Deși și-a început turneul cu entuziasm și energie, Delia a împărtășit recent cu comunitatea sa de pe rețelele sociale că experimentează stări de amețeală ciudate încă de când a ajuns în America.

Aceste amețeli survin la intervale scurte, din cinci în cinci minute, și durează doar câteva secunde.
Delia, probleme de sănătate înainte de concertul din Chicago. Artista și-a  îngrijorat fanii: ”Mă sperie!”

E ca un val de amețeală care pleacă din cap. Nu pot să îmi explic ce e, nu am avut niciodată nicio amețeală. Mă gândesc că dacă am un vierme d-ăla-n cap cum vezi în documentare. A avut un băiat după ce a băut apă de nu știu unde sau a mâncat legume și nu le-a spălat. A avut un vierme în cap și într-o săptămână hap”, a declarat artista.

În ciuda eforturilor de a menține o rutină sănătoasă și de a se hidrata corespunzător, a dormi suficient și a completa dieta cu suplimente alimentare, Delia se simte îngrijorată de aceste simptome inexplicabile.

Pentru a încerca să afle cauza acestor amețeli, artista a achiziționat mai multe medicamente de la farmacie și chiar un tensiometru pentru a-și monitoriza tensiunea arterială în timpul episoadelor de amețeală.

Delia a împărtășit această experiență cu umor, făcând referire la cele mai sumbre scenarii și glumind pe seama propriei sale situații.

Cu toate acestea, artista a subliniat că situația o preocupă și că își dorește să afle rapid cauza acestor simptome neobișnuite.

În ciuda acestor probleme de sănătate, Delia continuă turneul său în Statele Unite ale Americii, rămânând dedicată pasiunii sale pentru muzică și promovând albumul „Flex” cu aceeași determinare și entuziasm ca întotdeauna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *