April 25, 2024

Într-un moment de nostalgie și celebrare a carierei sale, Ilie Năstase aduce în atenția publicului un aspect mai puțin cunoscut al talentului său: muzica.

Discul de vinil „Globe Trotter Lover”, înregistrat acum aproape patru decenii în Franța, va fi lansat pentru prima dată și în România.

Această lansare vine în contextul intrării în cinematografe a documentarului despre viața și cariera lui Năstase, unul dintre cei mai mari tenismeni români.

Videoclipul care însoțește această lansare îmbină imagini dintr-o celebră emisiune de divertisment din Franța, moderată de Michael Drucker, unde Năstase a cântat melodia live, cu fragmente din filmul „NASTY”.

VIDEO Discul "Globe Trotter Lover", înregistrat de Ilie Năstase în 1987,  lansat pentru prima dată în România

Acesta din urmă ilustrează figura lui Năstase în ipostaza de bărbat seducător, îndrăgostit și admirat de femei din toată lumea.

În plus față de „Globe Trotter Lover”, discul include și piesa „Pour être un homme”, o baladă în care Năstase cântă despre dorul său de România și de părinții săi.

Documentarul despre cariera legendarei sportive, regizat de Tudor Giurgiu, va fi lansat la jumătatea lunii aprilie, oferind publicului o perspectivă mai adâncă asupra vieții și realizărilor lui Ilie Năstase.

Această lansare reprezintă nu doar un omagiu adus unei legende a tenisului, ci și o oportunitate pentru publicul român să descopere o altă latură a talentului multifacetic al lui Ilie Năstase – pasiunea sa pentru muzică și artă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *