December 8, 2023

Cântăreața Delia și soțul ei, Răzvan Munteanu, au pornit într-o aventură uluitoare în Nepal, pregătindu-se pentru o expediție pe Muntele Everest.

Delia, pasionată de călătorii exotice și senzații tari, împărtășește cu fanii săi pe rețelele sociale detalii despre această experiență deosebită.

Cei doi artiști au ajuns în Nepal și se pregătesc intens pentru provocarea epică pe Muntele Everest. Pregătirile lor au atras atenția presei locale, iar Delia a devenit subiect de știre în publicația The Himalayan Time din Nepal.

Delia a postat o fotografie cu prima pagină a ziarului nepalez, subliniind în glumă că devine o „mare vedetă”. Artista a menționat că va sta câteva săptămâni în regiunea Khumbu, unde se află Muntele Everest.

Într-un interviu, Delia a dezvăluit că excursiile au avut un impact profund asupra vieții ei și că expedițiile anterioare, precum cea în Africa în luna de miere, au schimbat modul în care privește viața și au influențat comportamentul ei în diferite situații: „Mi-a schimbat felul de a gândi”.

Ea a menționat că aceste experiențe au fost aventuroase și au implicat riscuri și imprevizibilitate, dar au adus schimbări semnificative în perspectiva ei asupra lumii.

Întreaga experiență demonstrează pasiunea și curajul Deliei pentru a explora locuri neobișnuite și pentru a se implica în aventuri memorabile alături de soțul ei.

„Mare vedetă sunt.. bueeei”, este mesajul vedetei alături de fotografia postată.

Delia a ajuns pe prima pagină a presei din Nepal /Foto: Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *