March 5, 2024

Adăpostind în adâncurile sale o poveste de regăsire și vindecare, Andreea Marin, cunoscută prezentatoare a emisiunii „Surprize, Surprize”, a împărtășit detalii emoționante din călătoria sa spre echilibru și lumină interioară.

Într-un interviu sincer, ea a dezvăluit cum a traversat perioada întunecată a depresiei, o luptă deschisă și curajoasă pe care a purtat-o în timpul căsniciei cu Ștefan Bănică Jr.

Marin a explicat că nu golul interior a fost sursa depresiei, ci mai degrabă o acumulare de nemulțumiri într-o perioadă de vulnerabilitate, după nașterea fiicei sale.

Atingând „un punct foarte rău, foarte trist, foarte dur”, a ajuns la cabinetul unui specialist și a reușit să înceapă procesul de vindecare.

În același timp, conștientizând tragedia Mădălinei Manole, a înțeles gravitatea situației sale și necesitatea de a căuta ajutor.

Doi ani de chin

Depresia a însoțit-o pe Andreea Marin timp de doi ani, aducând stări de tristețe adâncă și neputință de a-și explica suferința celor dragi.

Cu răbdare și perseverență, a reușit să se vindece și să ajungă la echilibru interior. Astăzi, oferă sprijin moral celor care se confruntă cu aceeași luptă, fiind o voce de înțelegere și încurajare pentru cei aflați în căutarea luminii în mijlocul întunericului.

Andreea Marin este un exemplu de curaj și reziliență, demonstrând că chiar și în cele mai întunecate momente, lumina și vindecarea sunt posibile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *