May 24, 2024

Este zi de doliu în sportul românesc! Costel Căileanu, multiplu campion la culturism și medaliat cu bronz la Campionatul Balcanic, a murit într-un cumplit accident rutier. Nenorocirea s-a produs pe drumul ce leagă orașul Năvodari de localitatea Corbu – Drumul Județean (DJ) 226.

Joi, 16 mai 2024, un cumplit accident rutier s-a produs pe drumul ce leagă orașul Năvodari de localitatea Corabia. Două mașini au intrat în coliziune – rezultând decesul a două persoane și rănirea unei femei de 53 de ani și a unui bărbat. Din primele informații, se pare că un șofer ar fi fost atent la telefonul mobil, moment în care mașina pe care o conducea a părăsit partea carosabilă, a intrat pe contrasens și a izbit frontal un alt autoturism. La locul accidentului au fost trimise mai multe echipaje de prim-ajutor SMURD, o autospecială de stingere, două ambulanțe SAJ și un elicopter SMURD. Cele două persoane rănite au fost preluate și transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Constanța.

„La accidentul rutier dintre localitățile Năvodari și Corbu, au fost găsite trei victime. O victimă, șofer, în stop cardiorespirator – s-a efectuat protocol de resuscitare, dar din păcate, fără rezultat pozitiv – a fost declarat decedat la sfârșitul protocolului; o victimă, femeie cu traumatism toracic și traumatism de membre, conștientă, transportată de către SAJ B2 la Spitalul Județean Constanța, și a treia victimă, bărbat, șofer, cu traumatism de membre superioare, posibil fractură deschisă la unul din membre – preluat de elicopterul SMURD și transportat la Spitalul Județean”, a precizat dr. Claudia Tatarici, purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Constanța.

Citește și: DOLIU ÎN SPORTUL ROMÂNESC! TICĂ TĂNASE A MURIT

Costel Căileanu, fostul campion la culturism, a murit la 54 de ani

Din nefericire, una dintre victime este Costel Căileanu, multiplu campion la culturism și medaliat cu bronz la Campionatul Balcanic. Potrivit informațiilor oferite de reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea, în ciuda manevrelor de resuscitare, medicii nu au mai putut face nimic pentru viața sportivului.

Costel Căileanu concura pentru CS Farul Constanța, iar în prezent se ocupa de propriul club din Năvodari – CS Albatrosu. Fostul campion multiplu la culturism obținuse locul trei la Balcaniadă. În anul 2017, bărbatul s-a clasat pe locul 4 la un Campionat Balcanic al veteranilor. Înainte de a practica sportul care l-a făcut celebru, Costel Căileanu a practicat box la Petromidia Năvodari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *