May 24, 2024

La doar 32 de ani, Emma Hernan a obținut tot ce și-a dorit de la viață. Tânăra se poate lăuda cu o afacere de succes în domeniul gastronomiei, dar câștigă mulți bani și din job-ul său de agent imobiliar. În acest moment, ea are o avere estimată la 3 milioane de dolari și se bucură la maximum de fiecare clipă. Merge în vacanțe exotice, se plimbă cu avionul privat și poartă ținute de mii de euro de la designeri renumiți.

Emma Hernan se descrie ca fiind un antreprenor de succes. Tânăra a devenit cunoscută după ce a apărut în reality show-ul Selling Sunset, emisiune care prezintă viața fascinantă a celor mai influenți agenți imobiliari din Los Angeles.

Citește și: ERA UNUL DINTRE CEI MAI CUNOSCUŢI MILIONARI, DAR ACUM A AJUNS FALIT. SOŢIA I-A LUAT TOATĂ AVEREA ŞI SUFERĂ DE DEMENŢĂ

Emma Hernan are o avere de 3 milioane de dolari: ”De mică am știut că vreau să fiu antreprenor”

Emma Hernan este un agent imobiliar de succes. În plus, ea are și o afacere cu empanada, un fel de mâncare popular în Spania și în țările din America de Sud. Tânăra a dezvăluit că și-a dorit de mică să fie antreprenor, iar drept model a avut-o chiar pe mama sa.

„De mică am știut că vreau să fiu antreprenor. Întotdeauna mi-a plăcut să lucrez pentru mine, a fost visul meu. Mama mea a fost ea însăși antreprenor, iar tatăl meu a fost pompier, Nu mi s-au dat nici mulți bani, nici mare încredere pentru a-mi începe afacerea. În schimb, am muncit foarte mult și mi-am economisit întotdeauna banii.

Afacerea mea este deținută 100% de mine. Am avut mulți oameni care s-au oferit să investească, dar deocamdată nu am nevoie de investiție pentru că m-am asigurat din punct de vedere financiar înainte de a începe.

Într-o etapă ulterioară, sunt sigură că voi apela la investitori pentru a-mi continua creșterea afacerii, dar este uimitor că am ocazia să decid când și cine să investească. Acum am ocazia să cumpăr haine și pantofi de designer, dar cu siguranță nu am făcut asta la 20 de ani. În schimb, mi-am investit banii în imobiliare și am profitat de oportunități.”, a povestit tânăra, potrivit Grazia Magazine.

Emma Hernan are o viață la care mulți visează/ Sursa foto: Instagram

Femeia de afaceri împărtășește momente din viața ei exclusivistă în mediul online. Peste 2 milioane de oameni o urmăresc pe Instagram. Tânăra nu este apreciată doar pentru reușitele profesionale, ci și pentru felul în care arată.

Emma Hernan este o adevărată bombă sexy și nu se ferește să se afișeze în ipostaze incendiare. Pe conturile ei de socializare, se regăsesc mai multe fotografii cu tânăra în costume de baie minuscule sau ținute care îi pun evidență formele.

Citește și: MILIARDARUL UMAR KAMANI, NUNTĂ DE 25 DE MILIOANE DE DOLARI PE COASTA DE AZUR. MARIAH CAREY ȘI ANDREA BOCELLI AU ÎNTREȚINUT ATMOSFERA DE BASM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *