May 24, 2024

O nouă plecare din trustul media de pe Pache Protopopescu! Un cunoscut reporter spune adio celor de la Pro TV, după aproape trei decenii în care a fost angajat acolo. Este o mutare importantă în presa românească, căci se zvonește că va semna cu „rivalii”. Jurnalistul și-a anunțat deja colegii că urmează să părăsească redacția, iar telespectatorii se întreabă acum încotro va merge. Mesajul transmis de ziarist pe rețelele de socializare a stârnit numeroase reacții!

Ovidiu Oanță pleacă de la Pro TV, după 26 de ani petrecuți în cadrul trustului de pe Pache Protopopescu. Este unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți reporteri de știri din presa de la noi, fiind urmărit de către telespectatorii fideli ai Știrilor Pro TV. După o lungă perioadă petrecută în fața camerelor de filmat, jurnalistul a decis că are nevoie de o schimbare în viața lui. În urmă cu câteva zile, acesta posta un mesaj cu subînțeles pe Facebook: „Imposibilul e posibil! Niciodată să nu spui niciodată”. 

Ei bine, postarea sa a stârnit numeroase reacții în mediul online, iar foști colegi au început să-i transmită mesaje de încurajare. O altă vedetă Pro TV, Cristina Joia, i-a mulțumit public pentru sprijinul pe care reporterul i l-a oferit într-un moment vulnerabil al vieții ei.

Succes cu tot ce ți-ai propus!!! Și mulțumesc mult pentru ajutorul dat într-un moment atât de vulnerabil pentru mine!”, este mesajul transmis de Cristina Joia.

Ovidiu Oanță ar urma să lucreze în cadrul Pro TV până-n luna iunie, notează Pagina de Media. Apoi, jurnalistul își va încheia colaborarea cu echipa pentru care a lucrat aproape trei decenii.

CITEȘTE ȘI: PLECARE BOMBĂ DE LA ANTENA 3! UNA DINTRE CELE MAI CUNOSCUTE PREZENTATOARE TV A FĂCUT ANUNȚUL

Ovidiu Oanță pleacă de la Pro TV / Foto: Facebook

CITEȘTE ȘI: ROMÂNIA TV DEVANSEAZĂ PRO TV ŞI DEVINE CEA MAI URMĂRITĂ TELEVIZIUNE A ROMÂNIEI

Ovidiu Oanță, mutare bombă pe piața media de la noi

După ce s-a aflat că pleacă de la Pro TV, au început să circule diverse zvonuri în spațiul public referitoare la o posibilă colaborare între Ovidiu Oanță și Antena 1. Sursa citată mai sus a scris despre faptul că vedeta de la Pro TV ar urma să bată palma cu „rivalii” de la Observator.

În acest caz, jurnalistul își va continua munca de teren, însă dintr-o altă perspectivă și o altă redacție. Schimbarea este majoră, însă Ovidiu Oanță pare pregătit să o primească cu brațele deschise, așa cum a dat de înțeles în mesajul transmis pe Facebook, la începutul acestei săptămâni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *