May 24, 2024

Au trecut trei săptămâni de când Lucas, nepotul lui Marymar, a încetat din viață. Micuțul s-a luptat cu o formă de cancer agresivă, la doar 8 ani. Recent, iubita lui Tzancă Uraganu a mers la mormântul celui mic și a făcut un gest emoționant.

Lucas, nepotul Alinei Marymar, s-a stins din viață la vârsta de 8 ani. Micuțul a fost răpus de o formă de cancer galopantă, iar în cele din urmă trupul său fragil a cedat. Părinții copilului au aflat de boala incurabilă în urma unui control medical – celui mic îi apăruse o umflătură la umăr. Lucas a murit la 7 luni distanță de când fusese diagnosticat cu cancer în ultimul stadiu.

Citește și: MOTIVUL REAL PENTRU TZANCĂ URAGANU A REFUZAT SĂ CÂȘTIGE DE 3 ORI MAI MULT ÎN CARIERA DE ARTIST. IRINEL COLUMBEANU I-A DAT DREPTATE: „NU DAȚI NIMĂNUI SENTIMENTUL CĂ POATE SĂ VĂ CUMPERE”

Marymar, iubita lui Tzancă Uraganu, gest emoționant la mormântul nepotului ei

În timp ce micuțul Lucas își trăia ultimele ore din viața sa, Alina Marymar și-a strigat durerea pe o rețea de socializare, acolo unde a transmis un mesaj emoționat. Iubita manelistului și-a îndrumat urmăritorii – în special pe cei care sunt părinți – să fie atenți și să urmărească îndeaproape starea de sănătate a copiilor lor – mergând cu ei periodic la control medical.

„Simt să vă spun asta. Fiți mai buni, lăsați orice răutate care va macină și apreciați viața așa cum este… și nu vă mai plângeți pentru nimicuri, adevăratele probleme sunt altele… aveți grijă de sănătatea voastră și, în special, a copiilor! Faceți toate analizele copiilor minim la șase luni pentru că orice ar fi… luat din timp este mai ușor de vindecat. Lucas al nostru puternic!”, a fost mesajul scris de Alina Marymar pe pagina personală de Instagram.

Deși au trecut trei săptămâni de la tragedie, iubita lui Tzancă Uraganu resimte tot mai intens durerea. Recent, Marymar a mers la mormântul lui Luca și i-a îndeplinit celui mic o dorință mai veche. I-a cumpărat un cățeluș pe care l-a numit Oreo: ”Luculeață ți-am luat cățel. Îl cheamă Oreo”, a fost mesajul lui Marymar.

sursă foto: Instagram

Lucas s-a stins din viață pe data de 29 aprilie 2024. După tragedie, Marymar a postat un mesaj sfâșietor pe o rețea de socializare. În memoria celui pe care l-a considerat ca pe propriul copil, iubita lui Tzancă Uraganu și-a exprimat în cuvinte durerea provocată de pierderea prematură a persoanei iubite.

„Toată viața mea, cât voi trăi pe acest pământ, te voi iubi la fel! Prin tine am simțit sentimentul și iubirea de a avea copil, chiar dacă erai nepot! Primul meu copil! Frumusețea și bunătatea din sufletul tău nu va mai exista niciodată la nimeni”, a scris Alina Marymar pe Facebook.

Citește și: TZANCĂ URAGANU A AJUNS PE MÂNA POLIȚIEI. MANELISTUL A FOST PRINS CU BANI FALȘI: „MĂ TREZEAM CU MASCAȚII PESTE MINE”

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *