May 20, 2024

Nu mai este niciun secret faptul că piața imobiliară din Cluj-Napoca este foarte scumpă! Sunt foarte mulți români care duc un trai greu în inima Ardealului din cauza prețurilor ridicate fie la chirii, fie la cumpărarea unei locuințe. Este un oraș costisitor, în care nu oricine își permite să trăiască decent. Nivelul la care a ajuns costul unui imobil este halucinant. Câștigați sunt cei care dețin proprietăți în Cluj și le vând pentru a face bani frumoși. Este și cazul unui român care și-a cumpărat mai multe apartamente în Italia, după ce a vândut unul singur în „capitala” Ardealului. 

Prețurile sunt tot mai mari în Cluj-Napoca, acolo unde locuitorii plătesc bani frumoși pentru a sta în chirie ori pentru a cumpăra un imobil. Ce-i drept, nu foarte mulți sunt cei care-și permit să scoată sume colosale din buzunar pentru a achiziționa un apartament în „capitala” Ardealului. Traiul este foarte costisitor și nu toată lumea are un job bine plătit. Cel mai greu este pentru studenții din provincie, care-și doresc să studieze la facultățile din Cluj, însă se lovesc de o „piedică”: costul chiriilor.

CITEȘTE ȘI: VIORICA, BADANTA DIN ITALIA LĂSATĂ FĂRĂ CASĂ ÎN ROMÂNIA NATALĂ. CUM ȘI-A PIERDUT LOCUINȚA DIN CAUZA PROPRIULUI COPIL

Un creator de conținut a luat la întrebări mai mulți clujeni, subiectul abordat fiind prețul imobilelor din oraș. Mulți au precizat că viața este scumpă la Cluj, iar prețurile nu sunt întotdeauna justificate.

Cum a reușit un român să-și ia 5 apartamente în Italia, la malul mării

Un român i-a lăsat pe toți mască după ce a dezvăluit că și-a cumpărat 5 apartamente cu 3 camere, situate la malul mării în Italia, cu suma de 220.000 de euro. Punctul culminant al discuției a venit în momentul în care bărbatul a ținut să puncteze că-și putea cumpăra în Cluj doar un apartament cu 3 camere, la banii respectivi. Sigur, o locuință nouă, amenajată și utilată, însă la un preț colosal pentru un oraș din România.

CITEȘTE ȘI: BADANTA CRIMINALĂ DIN ROMÂNIA A ȘOCAT ÎNTREAGA ITALIE. PEDEAPSĂ CRUNTĂ PRIMITĂ TÂNĂRA ÎN VÂRSTĂ DE 26 DE ANI

„(…) Eu am cumpărat cu 220.000 de euro, cinci apartamente de trei camere pe malul mării Tireniene, în nordul Calabriei. Cu 220.000 de euro, aici, cumperi doar unul de trei camere, la cheie, amenajat. Cred, nu știu dacă îți ajung”, a povestit clujeanul.

„Am vândut un apartament de trei camere si am luat cinci în Italia.”, a adăugat acesta.

Povestea românului a stârnit numeroase reacții pe internet

Multora nu le-a venit să creadă atunci când au auzit! Vorbele lui au stârnit numeroase reacții în mediul online.

„Prețurile sunt mari, așa este. Dar ce treabă are Clujul cu Calabria? Până la urmă, omul care și-a luat cinci apartamente în Calabria, stă și face bani tot în Cluj…”, a comentat cineva.

A visat azi noapte că si-a luat cinci apartamente în Italia.”, a spus un utilizator de pe Instagram.

„Cinci apartamente cu trei camere în Calabria e vrăjeală curată. Sunt sigur că e total invers”, a mai scris o persoană.

„Eu locuiesc în Cluj și am stat și în Italia. Într-un oraș de dimensiunea Clujului, în Italia îți cumperi lejer un apartament cu trei camere la 60.000 de euro”, a fost o altă părere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *