May 24, 2024

Lacrimi amare în familia Corduneanu! Au trecut câteva săptămâni de la moartea lui Costel, însă durerea este uriașă pentru cei apropiați acestuia. Adrian „Beleaua” s-a dus la mormântul fratelui său, unde și-a plâns întreaga suferință. Interlopul merge adesea la locul de veci al fratelui său mai mare și îi spune acestuia tot ce are pe suflet. Mesajul tulburător postat de Adrian Corduneanu!

Costel Corduneanu a lăsat în urma lui numai durere. Interlopul s-a luptat mult timp cu o boală cumplită, însă în ciuda eforturilor făcute de medici acesta s-a stins din viață. Au trecut câteva săptămâni de când regretatul sportiv a fost condus pe ultimul drum, dar familia lui nu-și revine din șocul trăit.

Soția, dar și fratele acestuia suferă enorm după pierderea lui și merg adesea la locul de veci, să-și plângă durerea. Adrian „Beleaua” este copleșit de întreaga situație și recunoaște că nu trece o zi în care să nu se gândească la fratele său.

Suferința este cumplită pentru Adrian Corduneanu, care merge aproape zilnic la mormântul lui Costel. Îi aprinde o lumânare și îi spune tot ce are pe suflet. Acesta a ținut să spună și câteva cuvinte, mărturisind că este distrus de dor și că are un mare foc la inimă, pentru că „regele” lui nu-i mai este alături.

”Te iubesc, frate! Azi m-a luat un dor și un foc la inimă de tine mai mult ca niciodată. Te iubim cu toții, regele nostru”, este mesajul dureros transmis de Adrian Corduneanu, pe TikTok.

Pe chipul lui Adrian Corduneanu se poate citi ușor durerea. Interlopul este distrus și pare că nu-și mai revine din șocul trăit după pierderea lui Costel Corduneanu.

Postarea emoționantă făcută de Adrian „Beleaua” Corduneanu / Foto: TikTok

CITEȘTE ȘI: CÂT TREBUIE SĂ SCOȚI DIN BUZUNAR CA SĂ AJUNGI LA MORMÂNTUL LUI COSTEL CORDUNEANU. E ÎNMORMÂNTAT ÎN CEL MAI MARE CIMITIR DIN IAȘI

Adrian „Beleaua” Corduneanu își dorește să depășească moartea fratelui

Chiar dacă el vrea să depășească moartea fratelui său și să meargă înainte, pentru a fi alături de întreaga familie, drumul până la vindecare este lung.

”Dăm înainte, cu bune, cu rele. Trebuie să fim tari, puternici, capul sus și cu Dumnezeu înainte. Astea sunt valorile vieții, cu bune, cu rele, trebuie să ținem piept vieții, vă pup și un Paște fericit atât cât se poate să avem cu toții”, spunea Adrian „Beleaua” Corduneanu.

CITEȘTE ȘI: ȚI SE RUPE SUFLETUL! GESTUL FĂCUT DE GRAȚIELA, SOȚIA LUI COSTEL CORDUNEANU, ÎN NOAPTEA DE ÎNVIERE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *