May 24, 2024

Este doliu uriaș în lumea sportului! Mihai Gheorghe, un mare antrenor român, s-a stins din viață la vârsta de 55 de ani. Fostul gimnast și-a dat ultima suflare în casa lui din județul Gorj, lăsând numai durere în sufletele celor dragi. Vestea a șocat întreaga țară, iar mesajele de condoleanțe au început să curgă pe rețelele de socializare!

Mihai Gheorghe, fostul antrenor al echipei de gimnastică din România, s-a stins din viață la vârsta de 55 de ani. Fostul mare sportiv a suferit un infarct, lăsând în urma lui numai durere. Și-a dat ultima suflare în casa lui din județul Gorj, deși locuia de multă vreme peste Ocean. Fostul antrenor era stabilit în Statele Unite ale Americii, însă obișnuia să se întoarcă pe meleagurile natale ori de câte ori avea ocazia.

CITEȘTE ȘI: DOLIU ÎN LUMEA SPORTULUI! A MURIT COSTEL CĂILEANU

Vestea morții lui i-a luat pe toți prin surprindere, căci nimeni nu se aștepta ca un sportiv de performanță să sfârșească la vârsta de 55 de ani în urma unui infarct. Mesajele de condoleanțe au curs pe rețelele de socializare.

„A suferit un infarct, din ce am înțeles de la cetățeni. Trăia în Statele Unite ale Americii, dar venea în fiecare an acasă. Este șocant că un fost sportiv de performanță a suferit un infarct la această vârstă“, a transmis primarul comunei Aninoasa, Ilie Petroi, notează Adevărul.

Era un om legat de aceste locuri și din acest motiv venea în fiecare an în locurile natale. Nu știam că are probleme de sănătate. Sunt șocat că un om ca el, fost sportiv și care era încă în activitatea sportivă, a murit. Era deschis și discutam cu el orice fel de subiecte“, a spus un vecin de-al lui.

Mihai Gheorghe a murit / Foto: Facebook

CITEȘTE ȘI: DOLIU ÎN SPORTUL ROMÂNESC! TICĂ TĂNASE A MURIT

Mihai Gheorghe va fi înmormântat în satul natal din Gorj

Reprezentanții de la Tabăra Internațională de Gimnastică au transmis un mesaj copleșitor, în mediul online, după moartea lui Mihai Gheorghe. Au fost spuse doar cuvinte de laudă la adresa fostului mare sportiv, care a adus numai performanțe pentru țara noastră. Fostul antrenor al echipei de gimnastică va fi înmormântat în satul natal.

„Suntem profund întristați să anunțăm familiei noastre CIG că Mihai Gheorghe s-a stins din viață în această săptămână. Mihai s-a întors acasă cu mama lui în România la acea vreme (n.r. in comuna Aninoasa, judetul Gorj). Mihai este un membru absolut prețuit al familiei noastre IGC de trei decenii. Personalitatea lui mai mare decât viața va fi amintită de toți cei care au avut privilegiul de a lucra cu el și de a fi instruiți de el.

Fiecare generație de camperi și personal va avea anecdotele lor geniale despre Mihai, iar de cuvintele și de cântecele sale emblematice ne va fi foarte dor în sălile de sport. Dincolo de prezența minunată a lui Mihai în tabără, cunoștințele sale de gimnastică și talentele sale de antrenor au fost foarte inspirate și au ajutat generațiile de camperi să continue să iubească gimnastica! Mihai a avut un spirit magic de tabără care a umplut frumoșii Munți Pocono cu cea mai bună energie și vom continua să sărbătorim moștenirea sa incredibilă în această vară. Te iubim Mihai, ești o legenda!“, se arată în postarea Taberei Internaționale de Gimnastică, pe Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *