May 20, 2024

La data de 10.05.2024, Simiceanu Mihaela Denisa (21 de ani) a plecat de acasă – din sat Ungureni, județul Botoșani – și nu a mai revenit. Rudele tinerei au alertat autoritățile. Oamenii legii au pornit o amplă operațiune de căutare în mai multe zone din județ. Cine o vede trebuie să sune la 112 sau să se prezinte la cea mai apropiată secție de poliție pentru a oferi toate detaliile despre circumstanțele în care a fost zărită. 

Autoritățile din județul Botoșani au fost anunțați că în data de 10 mai 2024, Siminiceanu Mihaela Denisa, în vârstă de 21 de ani, a plecat într-un loc necunoscut fără a se mai întoarce la domiciliul său – sat Ungureni.  Orice persoană care poate oferi informații ce pot conduce la depistarea Aionoae Anca-Liliana și a celor doi copii este rugată să apeleze Serviciul Unic 112, ori să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

”La data de 10.05.2024, numita Siminiceanu Mihaela Denisa a plecat în loc necunoscut fără a se mai întoarce la domiciliul din satul și comuna Ungureni, județul Botoșani”, se arată în comunicatul Botoșani.

SEMNALMENTE: înălțime: 1,60 cm, greutate: 60 kg, ochi: albaștri, culoare păr: șaten

Siminiceanu Mihaela Denisa/ sursă foto: politiaromana

Citește și: COPIL DE 9 LUNI RĂPIT DIN CASA PĂRINTEASCĂ! PE REȚELELE DE SOCIALIZARE, ISRAELIENII PUBLICĂ FOTOGRAFII CU MINORI DISPĂRUȚI

Ce trebuie să faci dacă o vezi pe Simiceanu Mihaela Denisa

Toți românii care o văd pe Simiceanu Mihaela Denisa trebuie să anunțe de urgență autoritățile. O pot face prin apel unic la 112 ori să se prezinte la cea mai apropiată secție de Poliție, pentru a da toate detaliile pe care le au.

”În cazul identificării unei persoane majore cu privire la care a fost introdusă în SINS (Sistemul Informatic Național de Semnalări, n.a.) o semnalare din categoria celor prevăzute la art. 10 alin. (1) lit. a), aceasta este informată despre existenţa semnalării şi i se solicită consimţământul cu privire la transmiterea informaţiilor privind adresa la care locuieşte către persoana care a sesizat dispariţia”, se arată într-un extras din Legea 141/2010 cu privire la semnalarea persoanelor dispărute.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *