May 24, 2024

Scandal înainte de marea finală Survivor All Stars! Robert Moscalu a ieșit la interval după ce Zanni a făcut anumite afirmații la adresa lui Iancu Sterp, în urma unor comentarii lăsate de mama Geta în mediul online. Fostul câștigător Survivor a răbufnit când a văzut că mama războinicului face „propagandă” pe internet, pentru ca fiul ei cel mic să ia marele premiu de 100.000 de euro. Printre altele, faimosul a punctat și alte aspecte referitoare la tabăra albastră, cum ar fi faptul că mulți dintre rivalii săi nu au ajuns la duel pentru că au știut să se „ascundă” în spatele altora. Iancu n-a comentat subiectul, însă amicul său Robert și-a spus părerea despre atitudinea lui Zanni. Acest lucru n-a făcut decât să complice lucrurile. Ce replică usturătoare i-a dat trapperul?

Survivor All Stars se apropie de sfârșit, însă numeroase scandaluri ies acum la iveală. Se dau lupte grele înainte de marea finală, între foștii faimoși și foștii războinici. Chiar dacă filmările s-au încheiat de o bună perioadă, pe micile ecrane rulează edițiile competiției din Dominicană. Nu mai este niciun secret pentru fanii concursului de la Pro TV că finaliștii sunt Zanni, Iancu Sterp și Andrei Ciobanu, așa cum CANCAN.RO vă dezvăluia în urmă cu câteva luni – VEZI AICI.

Tot noi v-am pus la dispoziție și bomba din acest sezon All Stars: faptul că Iancu Sterp a trișat, iar el s-a dat singur de gol. (DETALII AICI) Războinicul a povestit pe internet că a plecat din tabăra albastră să caute mâncare, ba chiar s-a întâlnit cu niște turiști români pe o plajă. Nu ar fi fost singura dată când tânărul concurent ar fi părăsit jungla.

Fanii competiției au fost revoltați să audă astfel de lucruri spuse chiar de Iancu, căci Jador a fost descalificat pentru că a plecat din tabăra faimoșilor. Situația nu a stat la fel în cazul lui Iancu, ba chiar s-a încercat o mușamalizare. Mai mult decât atât, Culiță a vorbit cu o localnică din Dominicană, să-i ducă mâncare fratelui său, iar CANCAN.RO a făcut publice mesajele schimbate între cei doi (IMAGINILE AICI).

CITEȘTE ȘI: ZANNI DE LA SURVIVOR ALL STARS A DEVENIT PREFERATUL LUI FLORIN SALAM! CE A SPUS CELEBRUL MANELIST DESPRE TÂNĂRUL ARTIST: „ĂLA E TALENT”

Ei bine, în tot acest timp mama Geta l-a susținut necondiționat pe Iancu, ba chiar a spus în mediul online că organizează un concurs cu premii pentru cei care-l votează pe băiatul ei cel mic, să câștige premiul Survivor. La un moment dat, mama fraților Sterp a făcut anumite afirmații la adresa lui Zanni, care l-au făcut pe faimos să răbufnească. 

Robert Moscalu iese la atac după afirmațiile făcute de Zanni

Robert Moscalu a simțit nevoia să intervină în acest scandal, în care protagoniști ar fi Zanni și Iancu Sterp. Doar că, cel din urmă nu a dorit să comenteze nimic, ci a ținut să-și vadă de drum spre marele premiu al competiției. Robert a adus în vedere faptul că Zanni vrea să se victimizeze și să dea vina pe Războinici, pentru a scăpa basma curată și a fi votat în număr mare de către telespectatori.

„Nu e un video făcut din frustrare, pentru că dacă era vreo frustrare ieșeam dinainte să se termine concursul și ziceam eu, făceam, interpretam toate lucrurile posibile și imposibile. Am lăsat să vedeți voi la televizor ce se întâmplă cu adevărat, dar acum disperarea lui Zanni a ajuns prea departe. Trebuie să ieșim, să dăm și noi o replică, el asta așteaptă, victimizarea supremă, să zic așa. Să ieșim noi, războinicii, să dăm în el. El crede că va fi un plus. Dar sper că cei care trebuie să vadă, o să vadă..

A ieșit acum pe internet și a spus că să vedem cum au votat acum războinicii…Păi stai puțin, tu nu ai cum să arăți cu degetul spre noi, când tu ai votat din punct de vedere sportiv pe mine și pe Delea și ai făcut strategia aia mârșavă. (…) Normal că noi plătim cu aceeași monedă, e simplu. E un concurs, dacă era din punct de vedere sportiv votat atunci, crede-mă că poate nu era Zanni la vot, ci era Sorin sau cine era ultimul Andrei sau poate eu, dacă eram ultimul în clasament. Că știam oarecum cine e ultimul. Încă o chestie: noi nu știam că Ștefania va fi votată de TJ.

Dacă ei ca Faimoși zic că de ce Războinicii i-au votat, TJ de ce a votat-o pe Ștefania? Pentru că știa că noi nu o să mai votăm sportiv, pentru că noi urma să plătim cu aceeași monedă pe Zanni și pe ei, pentru că ei m-au votat pe mine și pe Delea, să ne ducem la duel…nu știu din ce punct de vedere (…)”, a spus Robert Moscalu, într-un video postat pe rețelele de socializare.

CITEȘTE ȘI: MAMA GETA L-A VORBIT, ZANNI A IZBUCNIT! FAIMOSUL TUNĂ ȘI FULGERĂ DUPĂ CE MAMA LUI IANCU STERP L-A CRITICAT PE INTERNET: „TROFEUL SE CÂȘTIGĂ, NU SE FURĂ”

Iancu Sterp este în finala Survivor All Stars
Iancu Sterp este în finala Survivor All Stars

Declarațiile lui au fost susținute și de Geta Sterp, care a ținut să spună că Zanni nu merită să câștige Survivor. Mai mult decât atât, Iancu i-a dat dreptate lui Robert în toate cele spuse.

„Evident că Zani nu merită să câștige! A fost eliminat, iar dacă era atât de demn cum spune el și cu coloană vertebrală, nici măcar nu mai accepta a doua șansă!”, a ținut să spună și Geta Sterp.

„Foarte corect spus!”, a continuat Iancu Sterp.

Zanni a răbufnit la adresa lui Iancu Sterp

Zanni a considerat nepotrivită intervenția lui Robert Moscalu și a dat de înțeles că ar fi fost pus să vorbească în locul lui Iancu, prietenul său. Faimosul și-a arătat revolta în fața tuturor, dezvăluind că nu mai poate să tacă, atunci când vede că familia lui Iancu face „propagandă” pentru a câștiga trofeul și premiul de la Survivor.

„Am tăcut, cât să tac? V-ați pus neamurile și familiile pe mine. Faceți giveaway pentru trofeu. La început era „cel mai bun să câștige”, acum sunteți „cei mai mulți să câștige””, se arată în postarea făcută de Zanni, pe Instagram.

„A făcut mama Geta giveaway cu brânză. A entuziasmat pe toată lumea. Propaganda pentru că îi zgudui pe toți pe traseu. Ce să și facă…și eu m-aș enerva dacă aș avea 2 metri și 100 de kilograme și ar veni unu de 60 de kilograme crescut la cămin pe pufuleți, să vină să ne dea cu traseul în cap, să nu putem scăpa de el și să ne elimine singur pe toți”, a mai spus faimosul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *