May 24, 2024

Întâlnire de gradul zero între Regina Camilla și Rose Hanbury, presupusa amantă a Prințului William, fiul său vitreg. Soția Regelui Charles al III-lea a purtat un dialog și chiar s-a pozat alături de rivala lui Kate Middleton, în timp ce au participat la ultima zi a Badminton Horse Trials 2024. 

Întâlnirea dintre cele două este una notabilă deoarece în ultimii ani au circulat zvonuri legate de presupusa aventură dintre Rose Hanbury și a fiului vitreg al Camillei, prințul William. Rose, care este căsătorită cu David Cholmondeley, al șaptelea marchiz de Cholmondeley, a negat speculațiile privind relația sa cu soțul lui Kate Middleton.

Citește și: EFECTE SECUNDARE DEVASTATOARE PENTRU REGELE CHARLES PRODUSE DE CHIMIOTERAPIE. INFORMAȚII DE IMPACT PROVENITE DIN CULISELE CASEI REGALE A MARII BRITANII. VIDEO

Regina Camilla a fost surprinsă alături de presupusa amantă a fiului ei vitreg, Prințul William

Cele două femei au fost fotografiate duminică la Badminton House, în Anglia, și au fost văzute râzând alături de faimosul make-up artist și femeie de afaceri Charlotte Tilbury. Hanbury, în vârstă de 40 de ani, care este căsătorită cu cel de-al șaptelea marchiz de Cholmondeley, a purtat un blazer albastru, în timp ce regina a ales o rochie cu model de aceeași culoare.

Regina Camilla alături de Rose Rose Habury, presupusa amantă a Prințului William/ sursă foto: Profimedia

Câteva zile mai târziu, Rose s-a aflat din nou în prezența regalității, când ea și soțul ei au participat la o slujbă de decernare a Ordinului Imperiului Britanic, la care au fost prezenți Regele Charles al III-lea și Camilla. De data aceasta, însă, femeile nu au fost fotografiate împreună.

Acuzațiile potrivit cărora William ar fi avut o aventură cu Rose, care este vecină cu familia Wales în Norfolk și locuiește la Houghton Hall, în apropiere de Sandringham, au apărut pentru prima dată în presa britanică în urmă cu mai mulți ani, în 2019.

Prințul William și Kate Middleton – alături de Rose Hanbury și David Cholmondeley/ sursă foto: Profimedia

Zvonurile au fost respinse rapid de către persoane din interiorul palatului, iar cele două cupluri au continuat să socializeze ca prieteni, fiul lui Rose, Oliver, fiind paj la încoronarea regelui Charles și a reginei Camilla de anul trecut. De asemenea, Kate s-a alăturat lui Rose și soțului ei pentru o ieșire rară în oraș la un festival de muzică organizat la Houghton Hall – în august anul trecut, se pare că la insistențele lui Lady Hanbury.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *