May 24, 2024

Nelu Ploieșteanu a plecat dintre noi în urmă cu trei ani, iar de atunci soția lui a trecut prin momente extrem de grele. Femeii nici nu i s-au uscat bine lacrimile după moartea soțului și a fiului său, căci acum întâmpină o altă problemă. Soția lui Nelu Ploieșteanu urmează să ajungă în instanță cât de curând, iar motivul este incredibil! Un membru al familiei Onoriu este pe cale să-i ia Elenei Ploieșteanu ce are mai de preț! CANCAN.RO are detalii și declarații exclusive. 

Elena Ploieșteanu a trecut prin momente cumplite! Rămasă fără soț și copil, femeia este la un pas să își piardă și terenul pe care are construită casa în care a locuit 46 de ani! Actualul proprietar al terenului, pe numele lui Florin Stan, care este rudă cu membrii familiei Onoriu, ar fi cumpărat de la vechiul proprietar o locuință care este construită pe un teren de câteva mii de metri pătrați. În zonă sunt construite case pe terenul respectiv, însă bărbatul nu a vrut să lase lucrurile așa. Și, cum este proprietar în acte a început să facă modificări în zonă și le-ar fi interzis oamenilor să mai aibă acces în curțile …în care până în acel moment erau folosite de ei.

Văduva lui Nelu Ploieșteanu în proces cu un membru al familiei Onoriu!

Văduva lui Nelu Ploieșteanu a ajuns într-o situație disperată
Văduva lui Nelu Ploieșteanu a ajuns într-o situație disperată

„Sunt probleme în zona în care locuiește doamna Elena Ploieșteanu, este o situație tare neplăcută pentru ea. Vecinul, Florin Stan, a cumpărat în curte, iar ei sunt în proces de servitute. Spune că are acte pe terenurile noastre din curte, de la toți vecinii.

„Proprietarul care i-a vândut lui, a vândut și curțile noastre. Nu știu cum a făcut primăria așa ceva. Sunt locatari aici, este un drum de servitute și noi avem curțile noastre. Noi nu avem acte pe terenul pe care sunt construite casele, ci doar pe case. Ar fi trebuit ca primăria să ne înștiințeze pe fiecare vecin, dacă s-a dat legea să cumpărăm și curțile,  de la Primăria Sectorului 1 să cumpărăm și curțile I-a spus fostul proprietar de la care a cumpărat că lângă locuiește și familia Ploieșteanu, ei știau exact unde au cumpărat.  Au venit cu o autorizație de construcție și vor să facă peste canalizările de gaze, de apă, nu îi interesează” , spun indignați vecinii in zonă pentru CANCAN.RO.

( CITEȘTE ȘI: SOȚIA ARTISTULUI NELU PLOIEȘTEANU, DEZVĂLUIRI TERIFIANTE. CE SEMNE PRIMEȘTE DE LA REGRETATUL CÂNTĂREȚ “EU ÎL SIMT…”)

Vecinii Elenei Ploieșteanu, revoltați: „Pe unde intrăm în case? Prin acoperiș?!”

Mai mult, vecinii au povestit, în exclusivitate pentru CANCAN.RO că văduva regretatului Nelu Ploieșteanu a ajuns într-o situație disperată. Se pare că actualul proprietar al terenului ar fi avut un comportament necorespunzător la adresa ei. Mai mult, acesta dorește ca Elena Ploieșteanu să dea gardul jos ca el să se folosească de teren.

„Elena Ploieșteanu s-a plâns că vor să-i dea gardul jos, vor să îi ia curtea care este a doamnei în care a locuit cu domnul Nelu Ploieșteanu. Este foarte supărată. Fostul vecin care locuia acolo i-a vândut acestui bărbat casa cu tot cu terenul din zonă. Asta înseamnă că a vândut curtea unor vecini și a lui. El are terenul până în ușa doamnei. Pe unde mai intră, prin acoperiș? Vor să dea gardurile jos. El a venit pur și simplu cu actele că este proprietar acolo. I-a vorbit foarte urât doamnei ” , spun aceștia.

De asemenea, actualul proprietar din acte este foc și pară pe soția lui Nelu Ploieșteanu. Vecinii susțin că acesta ar acuza-o pe Elena Ploieșteanu că ar fi construit în anul 2021 un gard și o magazie pe acel teren…care în acte este al lui. Apropiații soției regretatului artist spun că așa ceva nu este adevărat.

„Cum să construiască în 2021 Elena Ploieșteanu ceva pe terenul respectiv când ea își striga durerea după domnul Nelu?! Știu că a făcut o îmbunătățire, parcă a vopsit la un moment dat gardul, dar una este una, alta-i alta. Când doamna Ploieșteanu a cumpărat casa a făcut fix pe terenul ei. Nu s-a băgat pe drumul de servitute și vecinii la fel.  Doamna nu a modificat nimic, nici nu avea cum să facă toate acestea. El vrea să facă un bloc lângă, a obținut autorizație de construcție, dar vecinii l-au dat în judecată. Oricum el l-a trecut pe băiatul lui în acte ” , au mai susținut oamenii din zonă pentru CANCAN.RO.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *