May 20, 2024

Domnul Dan de la Survivor All Stars se pregătește intens de nuntă. Prezentatorul TV și partenera acestuia, Ana Maria Pop, își vor uni destinele și în mod oficial, în acest an. Cei doi deja au făcut pregătirile și așteaptă cu entuziasm momentul cel mare. Aceștia au făcut câteva declarații despre nuntă și au dat mai multe detalii din casă. Cum va arată marele eveniment?

De câțiva ani, Daniel Pavel trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături Ana Maria. Relația celor doi funcționează de minune, așa că în toamna anului trecut prezentatorul TV și-a făcut curaj și a cerut-o în căsătorie pe femeia care îl face fericit. Acum, cei doi se pregătesc intens de momentul cel mare și au dat câteva detalii despre nunta lor. Ce tradiții vor respecta aceștia și câte ținute va purta mireasa în ziua cea mare?

(CITEȘTE ȘI: DANIEL PAVEL A RĂBUFNIT DUPĂ CRITICILE ÎNCASATE ! CE A PUTUT SĂ SPUNĂ PREZENTATORUL SURVIVOR: „GREU DE ACCEPTAT”)

Domul Dan este gata de nuntă

Așa cum spuneam, în acest an, Daniel Pavel și Ana Maria Pop își vor uni destinele și în mod oficial. Pregătirile pentru nuntă au început, iar cei doi miri au pus deja la punct cele mai multe dintre detalii.

În ceea ce privește tradițiile și obiceiurile, Daniel Pavel și Ana Maria nu vor respecta prea multe. Cei doi își doresc să pună accentul pe alte lucruri, așa că au spus pas la majoritatea tradițiilor. Însă, una sigură se va respecta cu sfințenie. Mai exact, sigurul lucru de care vor ține cont cei doi este că mirele nu are voie să își vadă partenera îmbrăcată în rochie de mireasă.

„Încercăm să lăsăm superstițiile deoparte și să ne concentrăm pe ce contează cu adevărat – ca fiecare detaliu să fie aproape de ceea ce ne dorim și ceea ce discutăm. La nivel de tradiții, vă spun că deja nu am voie să o văd pe Ana în rochiile de mireasă pe care le-a ales, că vom avea parte de o ceremonie ca la carte, dar și de dansuri și momente pe care le vom păstra mereu în amintiri”, a declarat Daniel Pavel, potrivit viva.ro.

În ceea ce o privește pe Ana Maria, aceasta este fericită că a reușit deja să își pună la punct toate ținutele pentru ziua cea mare. Mai exact, partenera lui Daniel Pavel va purta trei rochii de mireasă, iar fiecare dintre ele este destinată unui moment special. Cele trei ținute au fost realizate de același designer și sunt exact așa cum Ana Maria și le-a imaginat.

„Am decis să fie trei rochii adaptate fiecărui moment din nuntă. Cred că fiecare femeie își dorește ca această zi să fie una specială, de care să și amintească pentru totdeauna, iar rochia este parte dintre acele amintiri frumoase pe care le porți în minte și suflet.

Alegerea a fost… naturală, am ținut cont de ceea ce mi s a potrivit și mi-a plăcut. Pare simplu, nu? Când există trei momente principale, este greu să rămâi îmbrăcată la fel pe tot parcursul zilei și al nopții. Au fost create cu emoție și le-am probat împreună cu mama și prietena mea, Roxana. Toate cele trei rochii sunt de la Otilia Brailoiu. Poți să te joci cu lungimi, texturi… Trei stiluri diferite, așa cum am spus, pentru că sunt trei momente-cheie”, a declarat și Ana Maria.

(VEZI ȘI: ANCA DINICU, REACȚIE UMILITOARE LA ADRESA LUI DAN PAVEL, DE LA SURVIVOR 2024! CUM L-A TAXAT ACTRIȚA: „ L-AM DAT PE MUTE”)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *